Paycell'den Avrupa için yeni marka: Paycell Europe

Temelinde dijital ödemelere odaklanan bir finans hizmetleri platformu olan Paycell, Avrupa ülkelerindeki faaliyetleri ve büyüme planı kapsamında Almanya'da ofis açtığını duyurdu.
Paycell'den Avrupa için yeni marka: Paycell Europe

Turkcell'in ödeme teknolojilerine odaklanan şirketi olarak karşımıza çıkan Paycell'in yeni CEO'sunun Serhat Dolaz olduğunu geçtiğimiz Nisan ayında sizlere aktarmıştık. Bugün karşımıza çıkan yeni bilgilere göre ise Paycell, Avrupa için önemli bir adım attı.

Temelinde dijital ödemelere odaklanan bir finans hizmetleri platformu olan Paycell, Avrupa ülkelerindeki faaliyetleri ve büyüme planı kapsamında Almanya'da ofis açtığını duyurdu. Paycell tarafından aktarılan bilgilere göre şirketin ofisi Stuttgart’ta açıldı.

Paycell, Avrupa’da yaşayan kullanıcılarına Stuttgart ofisi üzerinden ve yeni markası olan Paycell Europe ile birlikte hizmet verecek. Paycell'in Stuttgart ofisi ile birlikte önemli bir iş birliğine gittiğini de ekleyelim. Paycell'in paylaştığı bilgilere göre şirket, Avrupa’nın önde gelen finansal çözüm sağlayıcısı Solaris ile de iş birliğine de gitti.

Paylaşılan bilgilere göre iş birliği kapsamında iki kurum, sundukları dijital finans çözümlerinin kapsamını ve portföyünü artırmak için birlikte çalışacak. Paycell Europe’un ilk ürünleri, uluslararası para transferi hizmetiyle para gönderimi ve alımı olacak.

Paycell'in ilerleyen dönemlerde ise dijital cüzdan, yatırım, kart ve kredi gibi pek çok yenilikçi finans çözümünü kullanıcılarına sunması da bekleniyor.

Sınırların her geçen gün ortadan kalktığı finans ekosisteminde Paycell ile hem kullanıcı beklentilerini en doğru şekilde karşılamak hem de techfin sektöründeki konumlarını büyütmek için faaliyet alanlarımızı genişlettiklerini belirten Turkcell Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Osman Yılmaz, Avrupa pazarına Stuttgart’ta açtıkları ofis ve Paycell Europe şirketi ile güçlü bir giriş yaptıklarını belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.