Midas, Borsa İstanbul'da yatırım yapma seçeneği sunuyor

Midas kullanıcıları bundan böyle yatırım hesapları ile hesap işletim ücreti, saklama ücreti gibi hiçbir masraf ödemeden Borsa İstanbul’daki tüm Türk şirketlerine yatırım yapabilecek. 
Midas, Borsa İstanbul'da yatırım yapma seçeneği sunuyor

Yerli yatırım uygulaması Midas, kullanıcılarına Borsa İstanbul'da yatırım yapma seçeneğinin geldiğini duyurdu. Midas kullanıcıları bundan böyle yatırım hesapları ile hesap işletim ücreti, saklama ücreti gibi hiçbir masraf ödemeden Borsa İstanbul’daki tüm Türk şirketlerine yatırım yapabilecek. 

Şirket, bu yeni duyuru ile birlikte uygulamadaki tüm BIST işlemlerinin yıl sonuna kadar komisyonsuz olacağını açıkladı.  Kullanıcılar, Amerikan Borsalarından sonra; SASA, Ereğli, Türk Hava Yolları, Migros gibi büyük Türk şirketlerinin bulunduğu Borsa İstanbul'da da yatırım yapmaya başlayacak.

Midas yatırım hesabının açılış işlemlerini ücretsiz olarak tamamlanmasıyla kullanıcılar için Borsa İstanbul hesabı açılması da tamamlanmış olacak. 

Buna ek olarak Midas üzerinden hisse Senedi Taşıma - VİRMAN işlemleri de gerçekleştirilebilecek. Bunun için ilk BIST yatırımını yapman ya da Takip Listene hisse ekledikten sonra uygulama içindeki yönlendirmeleri takip ederek ilerleyebiliyorsunuz. 

Ayrıca uygulamada Amerikan Borsaları ve Borsa İstanbul’a (BIST) dair canlı piyasa verilerine anlık ve ücretsiz erişim imkanı da sunuluyor. 

Komisyonsuz Türk ve Amerikan hisse senedi alım satımına odaklanan Midas'ı ilk olarak 2020 yılının Kasım ayında sizlere aktarmıştık. 2022'nin Şubat ayında Spark Capital ve Earlybird Digital East Fund'ın ortak liderliğinde 11 milyon dolar yatırım alan girişim, Nisan 2022'de 1. yılını doldurdu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.