70 işletme, 900 şube ve 150 bin kullanıcıya ulaşan Alternatif SuperApp'in öne çıkan verileri

Macellan’ın son ürünü olan Alternatif SuperApp, 70 işletmeye, 900 şubeye ve 150 bin kullanıcıya ulaştı. Şirketin, Seri A öncesi yatırım sürecine gireceği bilgisi de paylaşıldı.
70 işletme, 900 şube ve 150 bin kullanıcıya ulaşan Alternatif SuperApp'in öne çıkan verileri

Lansmanını Webrazzi Fintech 2021'de yapan, bizim de daha önce detaylı bir şekilde incelediğimiz Macellan’ın en yeni ürünü Alternatif SuperApp, bugüne kadar olan verilerini paylaştı. Ağustos ayı itibarıyla 70 işletmeye, 900 şubeye ve 150 bin kullanıcıya ulaşan platform, hem B2B hem de B2C tarafında faaliyet gösteriyor.

Simit Sarayı, Peynirci Baba, Alaçatı Muhallebicisi, Adventure Land, Tuzla Balıkçısı, Viyana Kahvesi ve Nezih Kırtasiye gibi firmalar Alternatif SuperApp’in çözümleri ile dijital cüzdan, CRM, dijital hediye kartı, kurumsal iş birliği, sadakat programı ve QR menü altyapısı hizmetlerine kolayca erişebiliyor. Bunun haricinde Üsküdar Belediyesi, Sakarya Üniversitesi gibi kamu kurumları da Alternatif SuperApp’te yer alan kendilerine özel cüzdanlarıyla binlerce vatandaş ve öğrenci için ödeme ve bağış gibi işlemlerini kolay ve dijital bir şekilde yapabiliyorlar.

Alternatif SuperApp, İstanbul Festivali’nin ana sponsoru olarak festival sürecinde ödeme ve geçiş sistemi altyapısı sağlayarak kullanıcıların tek uygulamayla onlarca işlemi yapabilmesini sağladı. Bu etkinlikte tüm ziyaretçiler Alternatif SuperApp’i kullanarak hızlı geçiş, anlık ödeme, çekilişe katılma ve oyun alanlarında kullanma gibi olanaklara erişti.

Seri A öncesi yatırım sürecine girilecek

Bu süreçte Alternatif SuperApp, App Store’da Finans kategorisinde 1. sıraya kadar yükseldi. Macellan’ın son ürünü olan Alternatif SuperApp'i Seri A öncesi yatırım sürecine gireceği bilgisi de paylaşıldı.

Hedef: EMEA bölgesi

Macellan CEO’su Göktürk Yetim, çok yakında, anlaşacakları yeni işletmelerle ağı 5 bine çıkaracaklarını; bu büyümeyi hızlandırmak için bir yatırım turuna hazırlandıklarını söyledi. Yetim, bu yatırımla birlikte hedeflerinde öncelikli olarak EMEA bölgesine açılmanın bulunduğunu da sözlerine ekledi. Alternatif SuperApp CPO’su Zeynel Enes Mirza ise 2021 Aralık’tan beri ekip olarak ciddi bir özveri ile çalıştıklarını ve bunun sonucu planlı ve istikrarlı bir büyüme olduğunu dile getirdi. Mirza, Alternatif SuperApp ile her işletmenin bir fintech olabileceğini vurguladı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.