Dijital cüzdan uygulaması: Alternatif SuperApp | Uygulama inceleme

Uygulama inceleme üçüncü konuğu lansmanını Webrazzi Fintech 2021 sahnesinde gerçekleştiren Alternatif SuperApp oldu.

Günlük yaşantımızın değişmez bir parçası haline gelen mobil uygulamaları incelediğimiz serimiz tüm hızıyla devam ediyor. Hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz aylarda kısa zamanda büyük bir popülerliğe ulaşan ses temelli sosyal ağ Clubhouse ve Türk ve Amerikan hisse senedi alım satımı yapmanızı sağlayan Midas'ın detaylarını sizlere aktarmıştık. 

Serimizin üçüncü konuğu ise lansmanını Webrazzi Fintech 2021 sahnesinde gerçekleştiren Alternatif SuperApp oldu. Macellan firması tarafından geliştirilen Alternatif SuperApp, odağına dijital cüzdan teknolojisini alıyor. Macellan firmasının 160'ı aşkın çalışan ve 3 ürün ile birlikte 7 yıldır faaliyet gösteren bir şirket olduğunu da paylaşalım.

Markalar için dijital cüzdanlar yaratılmasına ve bu cüzdanlar üzerinden ödeme yapılmasına odaklanan Alternatif SuperApp içinde 40'ı aşkın marka bulunuyor. Bu markaların arasında Simit Sarayı, Plus Kitchen, Alaçatı Muhallebicisi, Nezih ve Viyana Kahvesi gibi tanınan markaların yer aldığını da ekleyelim.

Temelinde dijital cüzdan uygulaması olarak hizmet veren Alternatif SuperApp, onlarca markanın dijital cüzdanını tek bir uygulamada bir araya getiriyor. Alternatif SuperApp'in en büyük avantajları ise sunduğu kampanyalar ve QR kod ile ödeme yapılabilmesi. Uygulama içinde yer alan her marka için puan kazandıran farklı kampanyalar yer alıyor.

Oluşturulan cüzdanlara 7/24 para atılabilmesini de sağlayan Alternatif SuperApp, oluşturulan cüzdanların aile üyeleri veya arkadaşlarınız ile paylaşmanıza da izin veriyor. Örneğin bir aile, tek bir dijital cüzdan üzerinden harcamalarını ortak olarak gerçekleştirebilir.

Alternatif SuperApp içinde oluşturulan cüzdanların markalara özel olduğunu ve cüzdanlara yüklenen paraların sadece o firma için kullanılabileceğini de ekleyelim. Alternatif SuperApp ile ilgili tüm detayları inceleme videomuzda bulabilirsiniz. Dilerseniz Alternatif SuperApp uygulamasına Android için buradan, iOS için ise buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.