Martı'nın mağazası Martı Store, Bağdat Caddesi'nde açılıyor

Ülkemizin en popüler elektrikli scooter kiralama girişimleri arasında yer alan Martı, şu anda Bağdat Caddesi'nde bir mağaza açma hazırlığında.
Martı'nın mağazası Martı Store, Bağdat Caddesi'nde açılıyor

Ülkemizin en popüler elektrikli scooter kiralama girişimleri arasında yer alan Martı, son dönemde New York Borsası’nda halka arz gerçekleştirecek olması ve bu konudaki planları ile gündemimizdeydi. İşlemin tamamlanmasının ardından New York Borsası’nda MRT sembolü ile işlem görecek Martı’nın buradan beklentisi bilançosuna brüt 280 milyon dolar nakit girmesi olarak açıklanmıştı.

Şimdi ise Martı, farklı bir haberle gündemimize geldi. Teknoloji şirketi, şu anda Bağdat Caddesi'nde bir mağaza açma hazırlığında. Her şeyden önce, Martı'nın yeniliği ile bizzat karşılaştığımızı söylemeliyiz. Zira şirketin Martı Store adını verdiği mağazada ne satacağına ya da ne gibi bir hizmet vereceğine dair herhangi bir bilgi bulunmuyor. Martı'nın resmi Instagram hesabından paylaşılan hikayeye göre bunun tahmini de şimdilik Martı kullanıcılarına bırakılıyor.

Açıkçası Martı Store'da ne satılacağına dair henüz bizim de bir fikrimiz yok, fakat şirket daha önce Trendyol'da çocuklar için üretilen Yeşil Çocuk Scooter'ı Mini Martı'yı satışa sunmuştu. Yeşil ve siyah renklerine sahip olan 3 tekerlekli bir scooter olarak karşımıza çıkan Yeşil Çocuk Scooter'ı Mini Martı, 2020 yılında 199 TL fiyat etiketiyle satılmıştı. 

Halihazırda milyonlarca kişinin kullandığı Martı, 2018 yılında Oğuz Alper Öktem ve Sena Öktem tarafından kurulmuş ve 2019’un Mart ayında faaliyete geçmişti. İlk etapta elektrikli scooter kiralama ile yola çıkan girişim, şu an elektrikli bisiklet benzeri bir ürün ve elektrikli Moped kiralamaları da gerçekleştiriyor.

Martı Store'un nasıl bir hizmet vereceğini ise merakla bekliyoruz. Konuyla ilgili gelişmeler oldukça aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.