Webrazzi Summit 2022'de süper erken kayıt indirimlerinden yararlanmak için son gün!

Türkiye'nin lider girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit 2022, 12 Ekim günü Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek.
Webrazzi Summit 2022'de süper erken kayıt indirimlerinden yararlanmak için son gün!

Türkiye'nin lider girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit 202212 Ekim günü Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek. Konferansımızın süper erken kayıt indirimleri için son gün ise 31 Mayıs 2022, yani yarın! 

Süper erken kayıt indiriminde bilet fiyatlarına baktığımızda online seçenek için tek kişilik bilet fiyatının 1250 TL + KDV, offline seçenek için tek kişilik bilet fiyatının ise 3000 TL + KDV olduğunu görüyoruz. Üç kişiden fazla bilet alınmasına izin veren grup indirimlerinde ise online seçenekte kişi başı 1125 TL + KDV ve offline seçenekte 2700 TL + KDV şeklinde bilet fiyatları mevcut. Yarından, yani 31 Mayıs'tan sonra ise bilet fiyatlarında artışlar olacağını hatırlatırız. 

Webrazzi takipçilerinin iyi bileceği üzere konferanslarımızı bir süredir hem online hem de offline olarak gerçekleştiriyoruz. Webrazzi Summit 2022 de bu şekilde, üstelik bu sene 5 salonda gerçekleşecek. Dileyenler Webrazzi Summit 2022'ye fiziksel olarak katılabilecekler. Dileyenler ise online katılım gösterebilecekler. Ayrıca belirtelim, online katılımda da networking alanı, fuaye alanı gibi imkanlar mevcut olacak.

Disrupt, Grow, Boost, Academy ve Startup Lounge salonları bu sene de Webrazzi Summit 2022'de mevcut, ancak kapsamları genişletilmiş ve içerikleri güncellenmiş bir şekilde. 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden önemli yerli ve yabancı konuşmacılara ve binlerce katılımcıya ev sahipliği yapacağımız Webrazzi Summit 2022'ye katılım göstermek isteyenler buradan bilet alabilirler.

12 Ekim'de görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar

 

Platin Sponsorlar

 

Altın Sponsor

 

Gümüş Sponsorlar

 

 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.