Webrazzi Summit 2022, 5 salonda sizlerle!

Türkiye'nin lider girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit 2022, 12 Ekim günü Wyndham Grand İstanbul Levent'te hem fiziksel hem de online olarak gerçekleşecek.
Webrazzi Summit 2022, 5 salonda sizlerle!

Türkiye'nin lider girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit 202212 Ekim günü Wyndham Grand İstanbul Levent'te hem fiziksel hem de online olarak gerçekleşecek.

Webrazzi'yi ve konferanslarını yakından takip edenler iyi bilse de öncelikle fiziksel ve online konferansın nasıl bir arada olacağını açıklayalım. Konferansımızı etkinlik alanında yüz yüze bir şekilde gerçekleştireceğiz ve dileyenler Webrazzi Summit 2022'ye bu şekilde, fiziksel olarak katılabilecekler. Dileyenler ise online katılım gösterebilecekler. Ayrıca belirtelim, online katılımda da networking alanı, fuaye alanı gibi imkanlar mevcut olacak.

Disrupt, Grow, Academy, Boost ve Startup Lounge salonları ile Webrazzi Summit 2022

Webrazzi Summit 2022, bu sene diğer senelerden farklı olarak 5 farklı salonda gerçekleşecek. Webrazzi etkinliklerine aşina olanların yakından tanıdığı salonlar Disrupt, Grow, Academy, Boost ve Startup Lounge, bu sene de Webrazzi Summit 2022'de mevcut, ancak kapsamları genişletilmiş ve içerikleri güncellenmiş bir şekilde. 

Disrupt sahnesinde yurt dışında önemli konukları konuk edecek ve yatırım ve yeniliklere dair tüm merak edilenleri konuşacağız . Grow salonunda ise dijital servisler ve bu servislerin önemi, dijital dünyanın geleceği, kısacası dijitale dair her şeyi değerli konuklarıyla birlikte inceleyeceğiz. Academy salonumuzda yeni trendlere dair detaylı anlatımlar katılımcıları bekleyecek. Boost salonunda ise fintech ve yatırımlar odağımızda olacak.

Startup Lounge'da ise hızlandırma programlarının girişimleri ve web3 girişimleri sizlerle olacak. Web3 girişimiyseniz ve burada yer almak istiyorsanız başvuru formunu doldurmanızı rica ederiz.

Webrazzi Summit 2022 için süper erken indirimli bilet için son 5 gün olduğunu da hatırlatalım. Konferansımıza buradan bilet alabilirsiniz. 

12 Ekim'de görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar

 

Platin Sponsorlar

 

Altın Sponsor

 

Gümüş Sponsorlar

 

 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.