17 Mayıs'ta, Brüksel'de gerçekleşecek Tech.eu Summit'in programı açıklandı!

Tech.eu Summit, Inspire ve Grow olmak üzere iki farklı salonda gerçekleşecek. Avrupa'da VC'ler, girişimlerin uluslararası ölçekte büyümeden önce bilmesi gerekenler, NFT'lerin geleceği ve çok daha fazlası Tech.eu Summit'te konuşulacak.
17 Mayıs'ta, Brüksel'de gerçekleşecek Tech.eu Summit'in programı açıklandı!

Webrazzi olarak Avrupa'nın önde gelen teknoloji medyası Tech.eu'yu geçtiğimiz ekim ayında satın almış ve ilk etkinliğimiz Tech.eu Online: Fintech'i mart ayında online olarak gerçekleştirmiştik. Tech.eu olarak ikinci etkinliğimizin ise 17 Mayıs tarihinde, Brüksel'de fiziksel olarak gerçekleşecek olan Tech.eu Summit olduğunu daha önce sizlere detaylı olarak aktarmıştık. 

Öncelikle Tech.eu Summit'in, tıpkı Webrazzi etkinliklerinde olduğu gibi hem online hem de fiziksel olarak gerçekleşeceğini hatırlatmakta fayda var. Kısacası dileyenler etkinliğe online olarak, dileyenler 17 Mayıs tarihinde Brüksel'de fiziksel olarak katılabilecek. Online katılımda da, tıpkı fizikselde olduğu gibi networking alanı, fuaye alanı gibi imkanlar mevcut olacak.

Wise kurucusundan Belçika Başbakanı'na, Index Ventures partneri, Bitpanda CGO'su, mikro mobilite girişimi Voi Technology kurucu ortağı ve CEO'su gibi birbirinden değerli isimlerin Brüksel'de bizlerle olacağı Tech.eu Summit'in konuşmacılarına detaylı olarak göz atmak isterseniz buraya tıklamanız yeterli. Şimdi ise Tech.eu Summit'in konferans programı da belli oldu. 

Inspire ve Grow olmak üzere iki farklı salonda gerçekleşecek

Tech.eu Summit, Inspire ve Grow olmak üzere iki farklı salonda gerçekleşecek. Inspire salonunda Avrupa teknolojisinin nasıl büyüyeceği, Avrupa'da VC'ler, girişimlerin uluslararası ölçekte büyümeden önce bilmesi gerekenler, işletmeleri ölçeklendirmek için en iyi uygulamalar, NFT'lerin geleceği, sürdürülebilir ekosistemler gibi birçok konu gündemimizde olacak. Grow salonunda ise etkili yatırım stratejileri, sürdürülebilir inovasyon ve yeşil teknoloji, işletmeler için sürdürülebilir büyüme fırsatları gibi konuları birbirinden değerli konuklarla konuşma fırsatı yakalayacağız. Konferansın detaylı programına buradan göz atabilirsiniz.

Avrupa, yavaş yavaş teknolojinin merkez üssüne dönüşme yolunda emin adımlarla ilerlerken teknolojiye, girişimcilik dünyasına dair ne varsa Tech.eu Summit'te gündemimizde olacak. Sizleri de bu ekosisteme daha yakından göz atmanız, Avrupa'daki girişimcilerle ve yatırımcılarla tanışma fırsatı yakalamanız ve iş ağınızı daha da genişletmeniz için 17 Mayıs tarihinde Brüksel'e bekliyoruz. 

Tech.eu Summit için buradan bilet alabilirsiniz. 17 Mayıs'ta görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.