17 Mayıs'ta, Brüksel'de gerçekleşecek Tech.eu Summit'e dair detaylar

Tech.eu Summit, 17 Mayıs'ta Brüksel'de gerçekleşecek. Hem online hem de fiziksel etkinlik deneyimi, tıpkı Webrazzi etkinliklerindeki gibi olacak.
17 Mayıs'ta, Brüksel'de gerçekleşecek Tech.eu Summit'e dair detaylar

Webrazzi olarak Avrupa'nın önde gelen teknoloji medyası Tech.eu'yu geçtiğimiz ekim ayında satın almış ve geçtiğimiz haftalarda Tech.eu Online: Fintech ile 2022'nin ilk Tech.eu konferansını düzenlemiştik. Sırada Tech.eu Summit var, ancak bu kez konferansımız hem fiziksel hem de online olarak gerçekleşecek. 

Hem online hem de fiziksel etkinlik deneyimi, tıpkı Webrazzi etkinliklerindeki gibi olacak. Yani dileyenler etkinliğe online olarak, dileyenler 17 Mayıs tarihinde Brüksel'de fiziksel olarak katılabilecek. Online katılımda da, tıpkı fizikselde olduğu gibi networking alanı, fuaye alanı gibi imkanlar mevcut olacak. 

Yatırımcıları ve girişimcileri bir araya getirecek; yeni yatırımların kapısını açacak

Avrupa'da teknoloji konusunda ciddi yatırımlar yapılıyor. Yine Tech.eu tarafından kaleme alınan, geçtiğimiz yıl Avrupa'da gerçekleşen en büyük yatırım turları da bunun önemli bir örneği ve kanıtı. Avrupa, yavaş yavaş teknolojinin merkez üssüne dönüşme yolunda emin adımlarla ilerlerken teknolojiye, girişimcilik dünyasına dair ne varsa Tech.eu Summit'te gündemimizde olacak.

Tech.eu Summit, yatırım ekosisteminin bu denli yükselişte olduğu ve Avrupalı yatırımcıların bu ekosistemde söz sahibi olduğu bu dönemde, hem yerli girişimcilerin hem de yatırımcıların kaçırmaması gereken bir etkinlik. Zira girişimciler Avrupalı yatırımcılarla tanışma fırsatı yakalarken, yatırımcılar da bir sonraki değerli yatırımlarının ne olacağını yüz yüze bir şekilde seçme fırsatı yakalayacak. 

Tech.eu Summit'in konferans programı da kısa bir süre açıklanacak, ancak öncesinde birbirinden değerli ilk tur konuşmacılarına bir göz atalım.

Tech.eu Summit konuşmacıları

Wise kurucusundan Belçika Başbakanı'na, Index Ventures partneri, Bitpanda CGO'su, mikro mobilite girişimi Voi Technology kurucu ortağı ve CEO'su gibi birbirinden değerli isimler bizlerle olacak. Tüm konuşmacılara buradan ulaşabileceğinizi belirtelim.

İndirimli biletler için son günler

Tech.eu Summit'in erken dönem (super earlybird) biletleri için elinizi çabuk tutun, zira 31 Mart'ta bu indirimden yararlanmak için son gün. Erken dönem biletlerde tek kişilik fiziksel bilet 300 euro + KDV, üç kişiden fazla katılımlı grup indirimde bilet fiyatı ise 270 euro + KDV. Online biletlerde tek kişilik bilet 100 euro + KDV, üç kişiden fazla katılımlı grup indirimli biletler ise 85 euro + KDV. 

Tech.eu Summit için buradan bilet alabilir, konferansın tüm konuşmacılarına ise buradan göz atabilirsiniz.

17 Mayıs'ta görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.