QNBEYOND Hızlandırma Programı’nın dördüncü döneminde yer alan 8 girişim

QNBEYOND Hızlandırma Programı’nın dördüncü dönem girişimleri arasında fintech/insurtech, proptech, blockchain, sosyal, B2B SaaS gibi alanlara odaklanan girişimler yer alıyor.
QNBEYOND Hızlandırma Programı’nın dördüncü döneminde yer alan 8 girişim

QNB Finansbank bünyesindeki QNBEYOND Hızlandırma Programı’nın dördüncü dönemine kabul edilen 8 girişim açıklandı. Altı ay süreyle mentor ağı, birçok iş ortağı, QNB Finansbank’ın c-level bir yöneticisiyle beraber çalışma ve hibe desteği gibi çok sayıda imkandan yararlanacak girişimler, ekim ayında gerçekleşecek Demo Day ile programdan mezun olacaklar.

QNBEYOND Hızlandırma Programı’nın dördüncü dönem girişimleri arasında fintech/insurtech, proptech, blockchain, sosyal, B2B SaaS gibi alanlara odaklanan girişimler yer alıyor. QNBEYOND dördüncü dönem girişimlerinde; global odaklı SaaS iş modelleri, yapay zeka teknolojisini kullanan veya kullanımını kolaylaştıran ürünler, profesyonel sosyalleşme uygulamaları, emlak ve perakende çözümleri, fintech’ler, sigorta teknolojileri ve blockchain teknolojisinin gizlilik ve güvenlik yönüyle kullanıldığı araçlar göze çarpıyor.

Hızlandırma programına katılan girişimlere; Amazon Web Services, Google Cloud, Microsoft Azure ve Digital Ocean gibi servis sağlayıcılar, Hubspot, Notion, Docsend, Lokalise, Miro, Remote, Asana gibi yabancı servisler ve Fol, iyzico ve TalentGrid gibi şirketlerden indirim fırsatı da sunuluyor. Diğer yandan QNB Finansbank c-level yöneticilerinden biriyle eşleşen QNBEYOND girişimleri, düzenli olarak görüşme ve beraber iş geliştirme şansına erişiyor.

QNBEYOND Hızlandırma Programı’nın dördüncü dönemine kabul edilen 8 girişim şu şekilde:

Ekos.ai: Profesyonellere ve şirket çalışanlarına gerçek zamanlı networking deneyimi sağlayan yapay zeka destekli bir sanal etkinlik platformudur.

Emlaksat.com: Evini satmak isteyenlere dijital platformu üzerinden uçtan uca premium hizmetler sunan, Türkiye’nin sabit hizmet bedeli ile çalışan ilk ve tek online gayrimenkul teknolojisi şirketidir.

FirstBatch: Kullanıcıların sosyal medya verilerini NFT’ler ile web3'de monitize edebildikleri merkeziyetsiz bir protokoldür.

Hockeystack: SaaS şirketlerin pazarlama, satış, ürün etkileşimi ve abonelik geliri verilerini tek platformda kod kullanmadan toplayan ve birleştiren analitik aracı.

Radius: Etkileşime geçilmek istenilen hedef kitlenin sosyal ve dijital DNA’sini yapay zeka teknolojileri ile analiz ederek, büyüme ve etkileşim stratejileri oluşturur.

Tamamliyo: Sigorta şirketleri ile dijital işletmeleri uçtan uca entegre eden embedded sigorta girişimi.

TransferChain: Blockchain, kriptografi ve bulut teknolojilerini birleştirerek kullanıcıların; gizli ve güvenli veri transferi, depolama, yedekleme yapmasını ve mesajlaşmasını sağlar.

VenueX: Perakendecilerin ürün, stok, adres ve iç mekan haritalarını Google, Apple ve Yandex gibi online arama ve harita motorlarına gerçek zamanlı entegre ederek, online arama yapan tüketicilerin kendilerine yakın mağaza sonuçlarına erişmesini sağlar.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.