Webrazzi Dijital 2022'de Metaverse ve NFT'yi uçtan uca keşfedin!

Webrazzi Dijital 2022'de birbirinden farklı konuşmacılar Metaverse ve NFT'yi mercek altına alıyor.
Webrazzi Dijital 2022'de Metaverse ve NFT'yi uçtan uca keşfedin!

Webrazzi Dijital 2022'de birbirinden farklı konuşmacılar Metaverse ve NFT'yi mercek altına alıyor. Etkinlikte Metaverse ve NFT'yi uçtan uca keşfedeceğinizi söylemek mümkün. Gelin, programda öne çıka başlıklara birlikte bakalım. 

Metaverse ve NFT ana sahnede!

Ana sahnede WPP'de Chief Entertainment Officer olarak görev alan Sami Basut, "IrrationalVerse - Mantıksızlığın Mantığı" oturumu ile bizlerle olacak. 

Öğle arasından sonra ise teknoloji alanında İçerik Üreticisi Mesut Çevik  "Metaverse ne değildir?" sorusunu yanıtlayacak. Aynı zamanda Avaxtars'ın kurucu ortağı olan Mesut Çevik daha önce NFT ve Dijital Sanat'a konuk olmuştu. Oturuma hazırlıklı gelmek isteyenler, Şubat ortasında yayınladığımız "Metaverse ne değildir?" yazısını inceleyebilir.  

Mesut Çevik'in oturumunu "Kurum inovasyon bakışı ile Metaverse ve NFT" paneli takip edecek. Oturumun moderatörlüğünü Webrazzi'de İçerik Üretiminden Sorumlu GMY olarak görev yapan Ahmet Buğra Ferah üstlecek. Panel, Türkiye İş Bankası Dijital Bankacılık Bölümü İnovasyon ve Dijital Strateji Birimi Müdür Yardımcısı Aydın Bozdemir, Softtech inovasyon lideri Fatih Günaydın ve Softtech China CEO'su Onur Yavuz'un katılımıyla gerçekleşecek. 

Hemen ardından 4129Grey CEO'su Alemşah Öztürk "Markalar ve metaverse" başlıklı konuşmasıyla bizlerle olacak. PwC Türkiye Dijital ve Dönüşüm Hizmetleri Direktörü Simin Gülen ise "Metaverse gelecek için ne ifade ediyor?" sorusunu yanıtlayacak. 

Webrazzi kurucusu ve CEO'su Arda Kutsal "Yeni nesil sahiplik: NFT'ler" oturumunda Ninja Squad kurucu ortakları Bekir Çağrı Çelik ve Kemal Anıl Hiçyılmaz'ı ağırlayacak. 

Grow salonunda metaverse ve NFT odaklı oturumlar

Grow salonunda ise "NFT Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar" ile Pagzi Teknoloji'nin İş Geliştirme Direktörü Burak Budak bizi karşılayacak.

E-ticaret'te yaptığı sunum ile izleyicileri etkisi altına alan HoloNext kurucusu ve CEO'su Güven Çelikkaya "Metaverse 101: Yeni Gerçeklik Evreninde Marka Deneyimi Oluşturmak" oturumuyla izleyicilere paradigma değişimi yaşatabilir. 

Tarjama Pazarlama Direktörü Aykut Aslantaş "Metaverse'te Bizi Nasıl Bir Yabancı Dil Deneyimi Bekliyor?" oturumuyla bizlere yeni bir bakış açısı sunacak. Oturumu takip etmeden önce Meta'nın bu alanda attığı adımları okumanız da fayda var.

Webrazzi Dijital 2022 16 Mart'ta Wyndham Grand Istanbul Levent'te gerçekleşecek. Dijital ve Fiziksel olarak düzenlenen Webrazzi Dijital 2022'nin programına ve bilet detaylarına buradan erişebilirsiniz. 

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar

 

Gümüş Sponsorlar

 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.