Chippin, online market siparişi servisi Chippin Market'i açtı

Chippin, online süpermarket İstegelsin yeni bir iş birliğine imza atarak Chippin Market'i yayına aldı. Chippin Market kullanıcıları, birçok farklı kategoride binlerce ürüne kolaylıkla ulaşabiliyor. 
Chippin, online market siparişi servisi Chippin Market'i açtı

2016 yılında kurulan Koç Holding'in mobil ödeme özellikli sadakat uygulaması Chippin, online süpermarket İstegelsin yeni bir iş birliğine imza atarak Chippin Market'i yayına aldı. Chippin Market kullanıcıları, birçok farklı kategoride binlerce ürüne kolaylıkla ulaşabiliyor. 

Bu arada Chippin'in kullanıcılarına 300’ü aşkın markada özel teklifler sunan ve 20 binden fazla farklı noktada kolay mobil bir ödeme deneyimi sunduğunu hatırlatalım

Chippin Market'in detayları

Chippin, Chippin Market ile kullanıcıların market alışverişlerini uygulama içerisinden hızlı, kolay ve güvenilir bir biçimde yapabilmesini sağlıyor. Böylece platforma yeni bir ödeme deneyimi eklenirken, Chippin kullanıcıları İstegelsin'in tedarik imkanlarından da yararlanmış oluyor.

Siparişler, İstegelsin'in soğuk zincir tedariki ile bozulmadan, tercih edilen saat aralıklarında belirlenen adrese teslim ediliyor.Chippin ayrıca Chippin Market kapsamında kullanıcılarına birbirinden farklı kampanyalar sunuyor.

Örneğin, kullanıcılar Chippin Market’te yapılacak ilk 150 TL üzeri alışverişte 25 TL Chippin kazanıyor. Buna ek olarak, ödemelerini Yapı Kredi Worldcard ile yapan kullanıcılar 25 TL Worldpuan kazanarak, toplamda 50 TL değerinde fayda kazanmış oluyor.

İş birliğiyle ilgili görüşlerine yer verilen Tanı Genel Müdürü Sabri İnci yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

“Chippin ile müşterilerimizi merkeze alarak, onların günlük ihtiyaçlarına yönelik çözümleri bir mobil uygulama içerisinde birleştiren, mobil ödeme kolaylığı ve yeni eklenen özellikleri ile sürekli gelişen bir platform olma yolunda ilerliyoruz. Yapmış olduğumuz bu yeni iş birliği sayesinde Chippin’e kazandırdığımız market özelliği, müşterilerimizin günlük alışveriş ihtiyaçlarını tek bir uygulama ile karşılayabilmelerine olanak sağlıyor. Bu kapsamda binlerce çeşit ürünü, kaliteli hizmet ve servis anlayışıyla müşterilerine sunan İstegelsin ile birlikte yol almaktan dolayı oldukça heyecanlıyız” 

Markaların süper uygulama atılımı

Online market uygulamaları günden güne büyüme gösterirken, markalar kendi süper market servislerini oluşturarak bu alana adım atmayı tercih ediyor. Dünya çapında internet kullarcılarının yüzde 28.3'ü haftalık olarak online market siparişi veriyor.

Türkiye'de ise internet kullanıcılarının yüzde 38.9'u online market alışverişlerinden yararlanıyor. Özellikle 25-34 ve 35-44 yaş arası internet kullanıcılarının ağırlıklı olarak online market alışverişini tercih ettiğini belirtelim. 

Şimdiye kadar pek çok markanın platformuna online market hizmeti eklediğini hatırlatalım. 2020'nin aralık ayında tıpkı Chippin gibi Vodafone da online market servisi İstegelsin iş birliğiyle adım attı ve Süpermarket Yanımda hizmetini duyurdu

Aynı şekilde Morhipo'nun da 2020'nin temmuz ayında istegelsin entegrasyonu ile Morhipo Market'i açtığını hatırlatalım. Şirket ilk etapta İstanbul, Ankara, Kocaeli ve Bodrum'daki müşterilerine 7 binden fazla ürünle hizmet vermeye başladı. 

İlk olarak 2019'da BiSU'nun Bi'Market uygulaması için alt yapı sağlayan İstegelsin, süper uygulama olma yolunda ilerleyen şirketler için online market özelliği oluşturmayı kolaylaştırıyor. Bu yaklaşım, İstegelsin CEO'su Sedat Yıldırım'ın "Entegrasyonlar sağlayarak yeni müşterilerle tanışma hızımızı artırmak istiyoruz." açıklamasını da destekliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.