Bitpanda, dijital varlık saklama platformu Trustology'i satın aldı

Bitpanda tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, dijital varlık saklama platformu olarak hizmet veren Trustology'i satın aldı.
Bitpanda, dijital varlık saklama platformu Trustology'i satın aldı

Son turda 263 milyon dolar yatırım alan dijital yatırım platformu Bitpanda'nın değerlemesinin 4,1 milyar dolara ulaştığını geçtiğimiz yılın Ağustos ayında sizlere aktarmıştık. Bugün ise yeni bir gelişme ile karşımıza çıkan Bitpanda, ilk satın almasını gerçekleştirdiğini duyurdu.

Bitpanda tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, dijital varlık saklama platformu olarak hizmet veren Trustology'i satın aldı. Bitpanda ve Trustology arasında gerçekleşen satın alma anlaşmasının finansal bilgileri ile ilgili detayların paylaşılmadığını da ekleyelim.

Bitpanda'nın paylaştığı bilgilere göre satın alma sonrasında Trustology girişiminin ismi Bitpanda Custody olarak değiştirilecek. Trustology'nin Bitpanda Custody markası ile birlikte Birleşik Krallık ve Avrupa Birliği ülkeleri için hizmet sunmaya devam edeceğini de paylaşalım. Bitpanda Custody platformu, Bitpanda'nın varlıklarının saklanabilmesine odaklanacak. 

2017 yılında Alex Batlin tarafından Londra'da kurulan Trustology, müşterilerinin dijital varlıklarını güvence altına alabilmelerine yardımcı olması için çeşitli teknoloji ve hizmetler geliştiriyor. Siber ve fiziksel tehditlere karşı güvenlik odaklı bir çözüm sunan Trustology, dijital varlıkları bulutta şifrelenmiş yedeklerle birlikte koruyor.

Trustology girişiminin 2018 yılında ConsenSys ve Two Sigma Ventures liderliğinde 8 milyon dolar tohum yatırım aldığını da hatırlatalım.

Trustology ekibinin istisnai bir saklama teknolojisi oluşturduğunu ve onların Bitpanda'ya katılmalarından dolayı çok heyecan duyduklarını belirten Bitpanda kurucu ortağı ve CEO'su Eric Demuth, blockchain teknolojisinin ve dijital varlıkların finansal ekosistemi derinden değiştireceği inandıklarını da paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.