2021 Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nda yer alan tüm şirketler

2021 Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nda yer alan şirketlere birlikte bakalım. 
2021 Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nda yer alan tüm şirketler

Meta'nın desteği ile Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nın sonuçları açıklandı. Geçen sene 2020 Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nda yer alan tüm şirketleri sizlerle paylaşmıştık. Bu yıl da 2021 Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nda yer alan şirketlere birlikte bakalım. 

2021 yılında Deloitte Teknoloji Fast 50 listesine giren şirketlerin ortalama büyüme oranı yüzde 847 oldu. Şirketlerin 29'u yazılım, 7'si Fintech, 4'ü donanım, diğer 4'ü iletişim, 3'ü çevre teknolojileri, 2'si sağlık teknolojileri ve 1'i ise medya ve eğlence sektöründe faaliyet gösteriyor. Şirketlerin 35'i İstanbul'da 8'i Ankara'da, 3'ü Kocaeli ve diğer 3'ü İzmir'de 1'i ise Sakarya'da yer alıyor. 

2021 Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nda ilk 10’a giren şirketler

Meditopia

Büyüme oranı: % 2,124 

Meditasyon uygulaması Meditopia, Yüzde 2,124 büyüme oranı ile ilk sırada yer alıyor. Ali Murat Ceylan, Berk Yılmaz ve Fatih Mustafa Çelebi tarafından kurulan Meditopia, 2020'yi 60 milyon dolar değerleme üzerinden aldığı yatırımla kapatmıştı. Yatırımdan bir süre sonra Meditopia girişiminin ilk yatırımcılarından olan erken aşama girişim fonu Startershub, Meditopia’dan (partial exit) kısmi çıkış yaptığını duyurdu. Startershub, Meditopia hisselerinin bir kısmını 49 kat değerleme ile Atlantic Labs'e sattı. 

Smart Pulse

Büyüme oranı: %1,821

Ozan Korkmaz ve Önder Akar tarafından kurulan Smart Pulse, yeni nesil dijital enerji yönetimi platfromu sunuyor. Akıllı enerji ticareti kavramına odaklanan şirket, Nesnelerin İnterneti (IoT) altyapısı ile enerji üretiminden tüketimine,  tesislerinizi gerçek zamanlı izlerken, tüm bu süreçleri gelişmiş Yapay Zeka yöntemleriyle destekliyor. 

Mentor4b 

Büyüme oranı: % 1,690 

Teknoloji geliştirme ve mentorlık şirketi Mentor4b, 2017 yılında kuruldu. ODTÜ IT inovasyon merkezinde ve Hacettepe teknokentte Ar-Ge ofisleri bulunan Mentor4b, endüstri yatırımlarında hem yazılım hem de donanım çözümleri sunuyor.

Bites

Büyüme oranı: %786

Savunma ve uzay sanayi için teknoloji geliştiren Bites, 2001 yılında İstanbul'da kuruldu. Faaliyetlerini Ankara'da sürdüren girişimin hissedarları arasında yüzde 51'lik pay ile Aselsan yer alıyor. 

Tetra

Büyüme oranı: %779 

Tetra HGS, Türkiye'nin lider ücret toplama şirketi olarak öne çıkıyor. Gişe bariyerlerine, tek şerit ya da çok şeritli yollarda serbest akışı sağlamaya, hız uygulamalarını hayata geçirmeye ve araç parkına yönelik çözümler sunuyor. 

Fazla Gıda 

Büyüme oranı: %769 

Olcay Silahlı ve Arda Eren tarafından 2016'da kurulan Fazla Gıda, şirketlerin satılamayan gıdalarını değerlendirmesine yardımcı oluyor. Girişim, atıl ürünleri ekonomiye, çevreye ve topluma kazandıran teknoloji platformu olarak öne çıkıyor. 

Netsys

Büyüme oranı: %732

Kurum ve bireylerin eğitim ihtiyaçlarını belirlemek ve gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefleyen Netsys, 15 yılı aşkın deneyime sahip bir ekip tarafından 2017 yılında kuruldu. Ağ ve Güvenlik alanındaki kuruluşların teknik ihtiyaçlarına cevap veren şirket, danışmanlık hizmetleriyle müşterilerini doğru çözümlere yönlendiriyor. 

Litum

Büyüme oranı: %585

2004 yılında kurulan Litum, kapalı alanlarda konum takibi çözümleri sunarak şirketlere güvenlik ve verimlilik alanlarında destek oluyor. Şirketin sunduğu çözümlerin başında Endüstriyel IoT, Sağlık RTLS, Pasif RFID ve Yazılım Uygulamaları geliyor. Litum'un hizmet verdiği alanlar arasında İmalat, Sağlık, Lojistik, Havacılık, Madencilik ve İnşaat yer alıyor. 

Deka Technology 

Büyüme oranı: %565

Multi-disipliner yapısıyla dikkat çeken Deka Teknoloji, müşterilerine teknoloji ile ilgili her alanda danışmanlık ve geliştirme hizmetleri sunuyor. Şirket, yurt içi ve yurt dışında telekomünikasyon, finans, sigorta, otomotiv ve genel ticaret şirketlerine geniş bir yelpazede çözümler ve hizmetler sunmaya devam ediyor.

Boni Global

Büyüme oranı: %518

2011 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi'nde kurulanBoni Global, iç mekanda yön bulma ve erişilebilirliği iyileştirmeye odaklanıyor. Loud Steps mobil uygulamasını geliştiren ekip, uygulamada iç mekan haritası ve kamusal alanlarda sesli navigasyon sunuyor.  Loud Steps, Türkiye'de ve dünya çapında 20'den fazla lokasyonda başarıyla uygulandı. 

2021 Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Kazananları

2021 Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Kazananları arasında 32bit, Aktek Bilişim, Apsiyon, akakce.com, ANOVA ARGE ,Architecht, ARD BİLİŞİM, Berqnet Software, Birleşik Ödeme, BONEGRAFT, Crs Soft, Dene Teknoloji, Fbt Finansal Bilgi Teknolojileri, HangiKredi, HediyeSepeti, IdeaSoft, inavitas, İnfonal, Inveon, Mia, Nuvia (Cosa), Obilet.com, Odine, Optimak STU, PayTR, Procenne, Patika Global, Pixery Software, REM PEOPLE, SahaBT, Sipay, Solvia Digital Solutions, TEKNASYON TEKROM, Teknofix  Testinium, Wipelot  ve Yolcu360 yer alıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.