Webrazzi'nin 2022 yılı için konferans takvimi belli oldu!

2022 yılındaki konferans takvimimiz belli oldu. 2022 yılının ilk Webrazzi konferansı her yıl olduğu gibi Webrazzi E-Ticaret olacak.
Webrazzi'nin 2022 yılı için konferans takvimi belli oldu!

Uzun zamandır özlediğimiz offline konferans deneyimini Webrazzi Summit 2021'de yaşama fırsatı yakaladık. Konferansımızın geniş özetine, uzun zaman sonra yeniden yaşama fırsatı yakaladığımız fiziksel konferans deneyimine buradan göz atabilirsiniz.

Sizleri çok özlemiştik; gördük ki sizler de bizleri özlemişsiniz ve bu nedenle Webrazzi Fintech 2021 konferansımıza olan talep nedeniyle konferansımızı sadece offline yapmakla kalmadık, aynı zamanda lokasyonu da daha büyük bir alana taşıdık.

Fiziksel konferans deneyimine 2022'de de devam ediyoruz

Webrazzi olarak 2022 yılında da konferanslarımızı offline olarak gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bu müjdeyle birlikte konferans takvimimizin belli olduğunun da altını çizelim. Konferanslarımızın tamamı Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek. Tüm konferanslarımız fizikselin yanı sıra online'a da açık olacak. Yani hem fiziksel hem de online deneyimi bir arada sunulacak. 

2022'deki ilk konferansımız her sene olduğu gibi Webrazzi E-Ticaret 2022 konferansı olacak. 16 Şubat'ta gerçekleşecek konferansımızda 2022’de e-ticaret beklentisi, perakendenin yeni yol haritası, indirim dönemlerinin kullanıcı üzerindeki etkisi gibi konular gündemimizde olacak. Senenin ikinci konferansı ise 16 Mart tarihinde gerçekleştireceğimiz Webrazzi Dijital 2022 olacak. Dijitale dair merak edilen her şeyi konuşacağımız konferansımızda teknoloji ve hikaye anlatımından içerik pazarlamasında yeni trendlere gündemdeki konular sizlerle olacak.

Daha sonra rotamızı, 21 Eylül'de gerçekleşecek New HR Summit'e çevireceğiz. Crenvo İK ile birlikte gerçekleştirdiğimiz konferansımızda değişen ve radikalleşen İnsan Kaynakları’nın lokal ve küresel çaptaki profesyonellerini ağırlayacağız. Herkesin merakla beklediği, teknolojiye dair ne varsa en ince detaylarına kadar konuştuğumuz Webrazzi Summit 2022 ise bu sene 12 Ekim'de gerçekleşecek. Fintech dünyasının nabzını tutacağımız yılın son konferansı Webrazzi Fintech 2022 ise 14 Aralık tarihinde gerçekleşecek. 

Sponsorluk ve Erken Kayıt İndirimleri

Konferanslarımıza sponsor olmak için [email protected]'a mail atabilirsiniz. Aynı zamanda etkinlik sayfalarında bulunan "Bilet Al" butonlarından tüm konferanslarımıza ister fiziksel ister online için bilet alabilirsiniz. Şu anda erken kayıt indirimlerinin devam ettiğini de hatırlatalım. Erken kayıt indirimleri 31 Ocak 2022 tarihine kadar geçerli olacak. 

9 Mart'ta Tech.eu Online Fintech ve 17 Mayıs'ta Tech.eu Summit!

Ancak bu sene sizlerle paylaşmayı dört gözle beklediğimiz farklı etkinlik haberlerimiz de var! Hatırlarsanız Webrazzi olarak Avrupa'nın önde gelen teknoloji medyası Tech.eu'yu geçtiğimiz ekim ayında satın aldığımızın bilgisini sizlerle paylaşmıştık. Bu satın alma ile birlikte Avrupa odağında etkinlikler yapacağımızı da sizlerle paylaşmıştık. Bu kapsamda 9 Mart 2022'de Tech.eu Fintech etkinliğimizi, online olarak gerçekleştireceğiz. 17 Mayıs 2022'de ise Brüksel'de Tech.eu Summit konferansımızı offline olarak gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Konuyla ilgili tüm detayları burada bulabilirsiniz.

2022 konferanslarımızda görüşmek üzere!

Not: Bu sırada geçen yıl sınırlı kapasiteyle hibrit olarak düzenlediğimiz Webrazzi Summit 2021'in kısa videosunu aşağıda izleyebilirsiniz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.