9 Mart'ta Tech.eu Online: Fintech ve 17 Mayıs'ta Brüksel'deki Tech.eu Summit etkinlikleri için yerinizi ayırtın!

Tech.eu konferanslarının tarihi kesinleşti! Tech.eu Online Fintech 9 Mart'ta ve Tech.eu Summit 17 Mayıs'ta!
9 Mart'ta Tech.eu Online: Fintech ve 17 Mayıs'ta Brüksel'deki Tech.eu Summit etkinlikleri için yerinizi ayırtın!

Hatırlarsanız Webrazzi olarak Avrupa'nın önde gelen teknoloji medyası Tech.eu'yu geçtiğimiz ekim ayında satın aldığımızın bilgisini sizlerle paylaşmıştık. Bu satın alma ile birlikte Avrupa odağında konferanslar düzenleyeceğimizi de sizlere çeşitli zaman dilimlerinde aktarmıştık. Daha doğrusu "spoiler vermiştik" diyelim.

Hatta Arda Kutsal, Twitter hesabı üzerinden kasım ayında müjdeyi vermiş ve bu haber girişimcilik ekosistemi tarafından ilgiyle karşılanmıştı. 

Sıkı durun, çünkü şimdi Tech.eu konferanslarının tarihi kesinleşti!

Tech.eu Online: Fintech

9 Mart günü gerçekleşecek olan Tech.eu Online: Fintech, Avrupa fintech ekosistemlerinin bugününü ve geleceğini tartışmak için önde gelen fintech girişimcilerini, yatırımcılarını, yaratıcılarını ve düşünürlerini bir araya getirecek. Gobal liderler ve gelecek vadeden girişimler, finansal hizmetlerin geleceğinin yeni teknolojiler, pazar dinamikleri ve iş modelleri tarafından nasıl şekillendirileceğine dair görüşlerini Tech.eu Online: Fintech konferansında katılımcılarla paylaşacak. 

Tech.eu Online: Fintech için şimdiden yerinizi ayırabilir ve konferansın tüm detaylarına buradan göz atabilirsiniz!

Tech.eu Summit

17 Mayıs Salı günü, Tech.eu Summit ilk kez, hem de fiziksel olarak Brüksel'de gerçekleşecek. Tabii bu noktada pandeminin seyrinin daha iyiye gittiği bir senaryoyu da göz önünde bulundurmak gerek. Pandemi nedeniyle oluşabilecek aksaklıklar konusunda öngörülerde bulunmak ne yazık ki mümkün olamıyor, her an her şey değişebiliyor. Ancak şu an için Tech.eu Summit'in, 1800'den fazla kapasiteyle offline olarak gerçekleşmesi planlanıyor. 

Avrupa'da teknoloji konusunda ciddi yatırımlar yapılıyor. Yine Tech.eu tarafından kaleme alınan, geçtiğimiz yıl Avrupa'da gerçekleşen en büyük yatırım turları da bunun önemli bir örneği ve kanıtı. Avrupa, yavaş yavaş teknolojinin merkez üssüne dönüşme yolunda emin adımlarla ilerlerken teknolojiye, girişimcilik dünyasına dair ne varsa Tech.eu Summit'te gündemimizde olacak. 

Tech.eu Summit'le ilgili detaylar buradan ulaşabileceğinizi ve ilerleyen günlerde bu detayların daha da şekilleneceğini hatırlatmadan geçmeyelim.

Hem 9 Mart'ta hem de 17 Mayıs'ta görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.