Hepsiburada, Hemen Al Sonra Öde özelliğini kullanıma sundu

Adından da anlaşılabileceği üzere kullanıcıların ödemeyi daha sonra yapmalarına olanak sağlayan bir ödeme yöntemi olarak hizmet veren Hemen Al Sonra Öde, alışveriş yapılan günden bir ay sonra ödeme yapılabilmesini sağlıyor.
Hepsiburada, Hemen Al Sonra Öde özelliğini kullanıma sundu

Ülkemizin en önemli e-ticaret çözümleri arasında yer alan Hepsiburada, yeni ödeme yöntemi olan Hemen Al Sonra Öde özelliğini kullanıma sundu. Adından da anlaşılabileceği üzere kullanıcıların ödemeyi daha sonra yapmalarına olanak sağlayan bir ödeme yöntemi olarak hizmet veren Hemen Al Sonra Öde, alışveriş yapılan günden bir ay sonra ödeme yapılabilmesini sağlıyor.

Hemen Al Sonra Öde özelliği hesabınızda para olmasa da alışveriş yapabilmenizi sağlıyor. Tabii ki sizin için belirlenen limit çerçevesinde alışveriş yapabileceğinizi de ekleyelim. Hem mobil hem de web sitesinde de çalışan Hemen Al Sonra Öde özelliğini kullanmak için öncelikli gerekli bilgileri paylaşarak limitinizi öğrenmeniz gerekiyor.

Sonrasında ise limitinize uygun bir şekilde alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Ödeme kısmını ise seçtiğiniz banka veya kredi kartı ile 1 ay sonra gerçekleştirebilirsiniz. Örneğin bugün Hemen Al Sonra Öde özelliği ile bir alışveriş yaparsanız 12 Şubat tarihinde ödemesini gerçekleştirmeniz gerekiyor.

Kısacası Hemen Al Sonra Öde özelliği alışverişlerinizi 1 ay sonra ödeme imkanı sunan yeni bir ödeme yöntemi olarak karşımıza çıkıyor. Kullanıcıların limitleri ise kişisel bilgiler, daha önce Hepsiburada’dan yapılan alışverişler ve Kredi Kayıt Bürosu'ndan (KKB) alınan bilgiler çerçevesinde otomatik olarak belirleniyor.

Hemen Al Sonra Öde özelliğinin altın, takı, mücevher ve dijital ürünler için kullanılamadığını da paylaşalım. Hemen Al Sonra Öde özelliğinin alışveriş başına işlem ücreti ise 5 TL. Kısacası sunulan 1 aylık süreç için kullanıcılardan 5 TL işlem ücreti alınıyor. Söz konusu ödeme sistemi Halkbank ve Ziraat Bankası banka kartları ile de kullanılamıyor.

Hemen Al Sonra Öde özelliğinin altyapısı ise Haso Danışmanlık ve Veri Analiz Hizmetleri Anonim Şirketi tarafından sağlanıyor. Hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz yıl PayTR ve HASO'dan e-ticarete özel anında kartsız ya da banka havalesiz ödeme özelliği olan Sonra Öde'yi de sizlere aktarmıştık.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.