App Store'un uygulama içi etkinlikler özelliği önümüzdeki hafta kullanıma sunulacak

Apple tarafından aktarılan bilgilere göre App Store'a eklenecek olan uygulama içi etkinlikler özelliği önümüzdeki hafta karşımızda olacak.
App Store'un uygulama içi etkinlikler özelliği önümüzdeki hafta kullanıma sunulacak

Apple'ın iOS 15 ile birlikte uygulama mağazası olan App Store'a A/B testi ve uygulama içi etkinlikler özelliklerini getireceğini geçtiğimiz Haziran ayında sizlere aktarmıştık. Apple tarafından aktarılan bilgilere göre App Store'a eklenecek olan uygulama içi etkinlikler özelliği önümüzdeki hafta karşımızda olacak.

Haziran ayında duyurulan özelliğin kullanıma sunulması uzun zamandır bekleniyordu. Söz konusu özellik ile birlikte App Store içinde oyun etkinlikleri ve turnuvaları, film galaları, canlı yayınlar ve özel içeriklerin yer alacağı da ekleyelim. Bu etkinliklerle birlikte kullanıcıların uygulamaları denemeye teşvik edilmesi hedefleniyor.

Hatırlatmak gerekirse  iOS 15 ile karşımıza çıkmayan özellikler haberimizde App Store'a eklenecek olan uygulama içi etkinlikler özelliği önümüzdeki aylarda karşımıza çıkacağını sizlere aktarmıştık. Apple tarafından Apple Developer web sitesinde aktarılan bilgilere göre uygulama içi etkinlikler özelliği 27 Ekim tarihinde kullanıma açılacak.

Ağustos ayında testleri gerçekleşen özellik, iOS 15'in resmen kullanıma sunulmasından yaklaşık 1 ay sonra kullanıma sunulmuş olacak. App Store'da yer alacak olan uygulama içi etkinlikler özelliğinin iOS 15 ve iPadOS 15 için kullanıma sunulacağını da belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.