Yemeksepeti, logosunu ve tasarımını yeniledi

Uzun zamandır aynı logo ve tasarımı kullanan girişim, yenilenen tasarım ile birlikte daha modern ve renkli bir görünüme sahip oldu.
Yemeksepeti, logosunu ve tasarımını yeniledi

Ülkemizin en köklü girişimleri arasında yer alan Yemeksepeti, logosunu ve tasarımını yeniledi. Uzun zamandır aynı tasarımı kullanan girişim, yenilenen tasarım ile birlikte daha modern ve renkli ve daha seçilir bir görünüme sahip oldu. Hatırlatmak gerekirse eski logo ve genel tasarım kırmızı rengi üzerine kuruluydu.

Yeni tasarımda ise kırmızıdan çok pembeye kayan daha açık bir renk tercih edilmiş durumda. Yeni tasarım için kullanılan rengin, eski Yemeksepeti logosunda yer alan kırmızı ile Banabi için kullanılan pembe renginin arasında yer alan bir tonda olduğunu söyleyebiliriz.

Yemeksepeti'nin web sitesinde yeni logo ve renk hariç büyük bir değişiklik olmadığını da ekleyelim. Mobil uygulama kısmında ise yeni tasarım kendini daha çok hissettiriyor. Yeni tasarım ile birlikte uygulamayı ilk açtığınızda karşınıza çıkan Yemeksepeti - Banabi seçim kısmı tamamen yenilenmiş durumda.

Yemeksepeti'nin en sevilen özelliklerinden biri olan joker kısmı ve restoran bilgileri kısmı da yeni tasarım ile değişenler arasında. Yeni tasarım ile birlikte jokerleri yatay değil dikey olarak görüyoruz. Restoran sayfaları ise eski tasarıma oranla daha sade ve kullanışlı olacak şekilde tasarlanmış. 

Öne çıkan bir diğer detayda Cüzdan servisinin öne çekilmiş olması olarak karşımıza çıkıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.