New HR Summit 2021'in birbirinden değerli workshop'larını kaçırmayın!

22 Eylül 2021, Çarşamba günü online olarak gerçekleşecek New HR Summit'te insan kaynaklarına dair merak edilen birçok konu, değerli konuklarıyla gündemimizde olacak.
New HR Summit 2021'in birbirinden değerli workshop'larını kaçırmayın!

İnsan Kaynakları Dünyası’nın nabzını tutan New HR Summit'e bir hafta kaldı! 22 Eylül 2021, Çarşamba günü online olarak gerçekleşecek New HR Summit'te insan kaynaklarına dair merak edilen birçok konu, değerli konuklarıyla gündemimizde olacak.

Crenvo İK ve Webrazzi ortaklığıyla bu sene üçüncüsünü düzenlediğimiz konferansımızın ilk ve ikinci tur konuşmacılarını geçtiğimiz günlerde açıklamış; konferans programını da sizlerle paylaşmıştık.

New HR Summit, ana salon ve Academy olmak üzere iki farklı salonda gerçekleşecek. Ana salonda hibrit iş gücü, kurum kültürü, çalışan deneyimi, çeviklik ve yeni dönem İK yaklaşımı, dönüşen insan kaynağı yönetimi ve İK vizyonu, çalışan deneyimininde yaşanan değişimler, kültür dönüşümünde kapsayıcılık ve kadın, İK'da RPA kullanımı, Covid sonrası İK uygulamaları, uzaktan çalışma, ödüllendirme sisteminin dijital dünyadaki serüveni gibi birçok konu gündemimizde olacak.

Academy salonunda ise birbirinden değerli iki farklı workshop katılımcıları bekliyor. Workshop'lardan ilki Rebus Danışmanlık'ın kurucusu Seniha Koçyiğit'in sunumuyla gerçekleşecek olan "İK Analitiği Veriden Modellemeye" olarak karşımıza çıkıyor. Bu workshop'ta veri analitiği yolcululuğu, pazarlama analitiğinden insan analitiğine geçiş, insan analitiğinin temel metodolojisi ve analitik olgunluk aşamaları başlıkları konuşulacak.

Diğer workshop'ımız ise Şişecam'da görev yapan Özlem Akbağ Akalın'ın sunumuyla gerçekleşecek olan "Değişime Adım Adım" workshop'ı olacak. Değişimi konu alacak workshop bir yanda teknolojinin getirdikleri, bir yanda pandeminin götürdükleri ile birlikte kurumların ve bireylerin değişim baskısı altında olmalarını konu alacak. Akalın, dijital dünyanın gerektirdiği kurum kültürünün özelliklerini ve bu kültürü geliştirmek için nasıl bir değişim programı izlenebileceğini, üstelik bunu çalışan deneyimini ön planda tutarak nasıl başarılabileceğini adım adım bir metodoloji ile paylaşacak.

Değişen ve radikalleşen insan kaynaklarının lokal ve küresel çaptaki profesyonellerine, deneyimlerini paylaşmaları adına eşsiz bir sahne sunacak New HR Summit 2021'e geç kalmadan buradan bilet alabilir, konferans programına ve konuşmacılara buradan göz atabilirsiniz.

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar

Altın Sponsor

Gümüş Sponsor

Destekleyenler

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.