New HR Summit 2021'in yeni konuşmacıları belli oldu!

İnsan Kaynakları Dünyası’nın nabzını tutan New HR Summit, 22 Eylül 2021, Çarşamba günü online olarak gerçekleşecek.
New HR Summit 2021'in yeni konuşmacıları belli oldu!

İnsan Kaynakları Dünyası’nın nabzını tutan New HR Summit, 22 Eylül 2021, Çarşamba günü online olarak gerçekleşecek. Crenvo İK ve Webrazzi ortaklığıyla bu sene üçüncüsünü düzenlediğimiz konferansımızın ilk tur konuşmacılarını geçtiğimiz günlerde sizlere aktarmıştık

Şimdi ise çalışan bağlılığı, değişim hikayeleri, dijital organizasyon ve dönüşüm, girişimcilikte kadın gücü, İK liderliği gibi konuları ve çok daha fazlasını tüm yönleriyle ele alacağımız konferansımızın yeni konuşmacıları da belli oldu. Yeni konuşmacılarımızı tanıtmadan önce katılımcılar için çok değerli bir networking imkanı sağlayacak New HR Summit'e katılmak için buradan bilet alabileceğinizi hatırlatalım.

New HR Summit 2021'in birbirinden değerli konuşmacılarına göz atalım.

Başak İkiz (İnsan Kaynakları Müdürü, Eczacıbaşı)

İstanbul Teknik Üniversite Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Başak İkiz kariyerine Eczacıbaşı Holding’de İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı olarak başladı. Başak, halen aynı kuruluşta İnsan Kaynakları Müdürü (Organizasyon Geliştirme) olarak görev yapmakta ve organizasyonel yapılanma, ücretlendirme, performans yönetimi, insan kaynakları sistem ve analitiği konularında pek çok Topluluk projesinde görev almaktadır.

Çağatay Güney (Genel Müdür, Peoplise)

2020 yılında Logo Yazılım - Peoplise birleşmesi ile Logo Yazılım’a katılan Çağatay Güney, ODTÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünü 1995 yılında bitirdi. Ardından ABD’de Bowling Green State Üniversitesi’nde Organizasyonel Gelişim ve Değişim Yönetimi alanında master yaptı. ABD’de büyük kurumlarda organizasyonel değişim projeleri ve şirket birleşmelerinde 12 yıl danışman ve yönetici olarak görevler üstlendi ve Türkiye’ye döndü. Türkiye’de ToyotaSa ve Deloitte gibi kurumlarda üst düzey yöneticilik yaptı. 2012’de HRSquare isimli kendi danışmanlık firmasını kuran Güney, 2015’ten bu yana da dijital işe alım ve analitik İK yönetimi konularında bir çok ödül kazanan Peoplise firmasının da yönetici ortağı ve yönetim kurulu üyesidir. YASED, TÜSİAD ve Illinois Eyalet İş ve İstihdam Gelişimi Yönetim Kurulu ve ilgili komitelerinde aktif rol alan Güney aynı zamanda stratejik İK, İşgücü Analitiği, Bireysel Farklılıklar, Kendini Tanıma ve Liderlik alanlarında eğitimler veriyor. Çağatay Güney’in, “Lupo’nun Adı” ve “Lupo’nun Seçimi” isimli tarihi macera romanları bulunuyor.

Deborah Wilkes (Managing Director, enable-hr)

Deborah Wilkes, İngiltere ve Avrupa İK fonksiyonlarını kurup yönetmeye başladığı erken kariyerinden bu yana İK ve değeri konusunda tutkulu olmuştur. Bir danışman ve koç olarak, 25 yılı aşkın bir süredir dünyanın önde gelen kuruluşlarından bazılarında liderler ve yöneticiler geliştirdi. 2016'da İK'yı neyin harika yaptığını araştırdı ve Enable-HR International doğdu. Deborah ve ekibi, koçluk ve atölye çalışmaları aracılığıyla İK'nın yaklaşımlarında, faaliyetlerinde ve davranışlarında daha stratejik ve iş konusunda anlayışlı olmalarına yardımcı oluyor.

Esra Bezircioğlu (Company Manager, Tek Bilgisayar Bilisim A.Ş.)

1977 İstanbul doğumludur. İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği mezunudur. Evli, iki çocuk annesidir. Kariyerine henüz öğrenci iken,1997 yılında Yurtseven Şirketler Grubu’nda başladı. Sırasıyla ve ara vermeden, 1998 yılında Canon – Hesmak’da 2003 yılında Fujitsu’da, 2004 yılında Konica Minolta – Transteknik Holding’de üst düzey yöneticilik görevleri aldıktan sonra, işletmeciliğe başlayan Esra Bezircioğlu, 2006 yılında Tek Bilişim’in ve 2015 yılında da Edalp Bilişim’in kuruluşuna imza attı. 2019 yılı itibarı ile ofis makineleri, dokümantasyon yönetimi, teknoloji danışmanlığı, satış ve şirket yönetiminde öne çıkan iş tecrübesinin 23. yılını sürdürmektedir. Birçok uluslararası toplantıya ana konuşmacı olarak katılmıştır. Fransızca ve İngilizce bilmektedir.

Gözde Turan (Kurucu Ortak, Rebus Danışmanlık)

Gözde Turan, Yıldız Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Çelebi Holding'te İnsan Kaynakları Uzmanı olarak, ardından yaklaşık 7 yıl boyunca Garanti Bankası'nda İnsan Kaynakları Uzmanı olarak çalıştı. Daha sonra Metglobal ve Vektora'da görev alan Turan, 2016 yılında Rebus Danışmanlık'ı kurdu. Gözde Turan'ın Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İnsan Kaynakları Sertifika Programı'na katıldığını da hatırlatalım.

Melek Pulatkonak (Kurucu, TurkishWIN)

Avusturya Lisesi‘nden mezun olup soluğu yurt dışında aldı. LSE’ den mezun olup, New York Borsası’nda iş hayatına atıldı. Columbia Business School MBA sonrası girişimcilik serüveni başladı. hakia.com‘daki kurucu ortaklığı ve 20 yıllık yurt dışı deneyimini geride bırakıp Microsoft’da Genel Müdür Yardımcısı olarak Türkiye’ye döndü. Hayranı olduğu TED’in yaydığı dijital ilhamdan yola çıkarak, "ah biz Türk kadınları bir araya gelsek neler neler yaparız!" fikriyle 2010’da TurkishWIN’i kurdu. Dünya vatandaşı olan Türk kadınlarının global kız kardeşlik çemberi olan TurkishWIN bugün altı ülkede faaliyette. 2013 yılında kadın istihdamına kafayı iyice takan Melek, kurumsal hayatı bırakıp tam zamanlı TurkishWIN’de çalışmaya başladı. Bir TurkishWIN girişimi olan BinYaprak’ta milyonlarca kadına “O Yaparsa Ben de Yaparım” gücünü vermek ve kadını iş hayatında harekete geçirmek için BinYaprak dijital kız kardeşlik çemberini halka halka büyütüyor.

Meral Güzel (Ortaklık Yöneticisi, Women’s Entrepreneurship Accelerator, UN Women)

Meral Güzel, beş Birleşmiş Milletler kuruluşu ile iş birliği içinde dünya çapında kadın girişimciliğini geliştirmek için tasarlanmış çok ortaklı bir girişim olan Kadın Girişimciliği Hızlandırıcısının Ortaklık Yöneticisidir. Daha önce BM Kadınlar bünyesinde WEPs Sekreterliği kurmak için Kadınları Güçlendirme İlke Uzmanı olarak çalışmıştır. BNP Paribas TEB'in Kadın Bankacılığı bölümünü kurmuş ve ayrıca Dünya Bankası'nda çok ülkeli girişimcilik programları tasarlayıp ve yönetmiştir. Güzel, özel sektör, finans kurumları, ortaklıklar, STK'lar ve kurumsal ortaklarla işbirliği içinde toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda 15 yıllık program ve politika çalışmalarıyla küresel kalkınma konusunda zengin bir deneyime sahiptir. Güzel’in uzmanlığı, iş yerinde kadınların güçlendirilmesi, kadınlara yönelik bankacılık, finansal katılım (MSME geliştirme, havaleler, finansmana erişim) ve kadın girişimciliğini içermektedir. Meral bir ekonomisttir ve Yüksek Avrupa Çalışmaları, Uluslararası Finans ve Uluslararası Franchise ve KOBİ Geliştirme alanlarında yüksek lisans derecelerine sahiptir. Türkçe, İngilizce, Fransızca ve İspanyolca bilmektedir. Üç oğlunun gururlu annesidir.

Özge Yılancıoğlu Erol (Doğu Avrupa Bölgesi'nden sorumlu İşçi İlişkileri Müdürü, UPS)

Özge Yılancıoğlu Erol, 1981 İstanbul doğumludur. Liseyi Saint Benoit Fransız Lisesi’nde tamamlamış, Bogaziçi Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun olmuştur. Üniversite eğitimi boyunca yerli ve yabancı değişik firmalarda yarı zamanlı İnsan Kaynakları Uzmanı olarak çalışmıştır. Profesyonel kariyerine 2005 yılında SpenglerFox Üst Düzey işe alım Danışmanlığı'nda teknoloji sektöründen sorumlu İnsan Kaynakları Danışmanı olarak başlamıştır. Devam eden altı yıl boyunca çeşitli insan kaynakları ve iş süreçleri danışmanlığı projelerinde bulunmuştur. 2011 yılında UPS Türkiye'ye İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı olarak katılmış, 2012 yılında Ülke İnsan Kaynakları Müdürü pozisyonuna terfi etmiştir. 2017 yılı başında Hollanda Ülke İnsan Kaynakları Müdürü pozisyonuna getirilerek Hollanda-Eindhoven'da yaşamaya başlamıştır. 2019 yılında UPS Doğu Avrupa Bölgesi'nden sorumlu İşçi İlişkileri Müdürü pozisyonuna geçiş yaparak İstanbul yerleşik bölgesel çalışmaya başlamıştır. UPS Türkiye bünyesinde kurulan Kadın Liderlik Gelişimi Komitesi, Genç Kuşak Komitesi ve 2014 yılında kurulan Kadın Liderlik Platformu gibi TurkishWIN ve KAGİDER ile paydaş olarak başlatılan projelerin liderliğini üstlenmiştir.

Seda Tamur Oğralı (İK Direktörü, Pfizer Türkiye)

2001 yılında Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olan Seda Tamur Oğralı, 2004 yılında University of Texas'tan Kamu Yönetimi ve Gazetecilik dallarında yüksek lisans diploması aldı. 2008 yılında Pfizer ailesine İnsan Kaynakları İş Ortağı olarak katıldıktan sonra; Global Tedarik, Satış & Pazarlama Takımları ve Kurumsal Strateji & İş geliştirme birimlerinden sorumlu olarak çalıştı. 2011 yılında mevcut sorumluluklarına ek olarak Türkiye İşe Alım Müdürü sorumluluğunu üstlenen Seda Tamur Oğralı, Pfizer'in Global İşe Alım Takımı'nın da üyesi oldu. Oğralı, 2012'den 2015'e kadar Türkiye Eğitim Takımı'nın bir parçası olarak Kıdemli Eğitim & Gelişim Uzmanı olarak çalıştı ve yönetici & çalışan seviyesindeki eğitim programlarının tasarımı, uygulanması ve takibinde sorumluluk üstlendi. Bu görevi sırasında ayrıca bir dönem Orta Avrupa Eğitim Takımı Liderliği de yaptı ve Eylül 2014-Ocak 2015 arasında geçici olarak Kurumsal Eğitim ve Gelişim Müdürü olarak sorumluluk aldı. Oğralı, 2015-2017 yılları arasında Kurumsal İletişim ve Sağlık Politikaları Müdürü olarak görev yaptıktan sonra 2017 yılında İnsan Kaynakları Kıdemli Müdürü olarak Türkiye ve Kafkaslar ve Orta Asya'dan sorumlu oldu. Ocak 2020 – Nisan 2021’de Doğu Avrupa Bölgesi Eğitim Liderliği görevini üstlenen Oğralı, Mayıs 2021 itibariyle Pfizer Türkiye İK Direktörlüğü görevini sürdürüyor.

Zeynep Dağlı Kastro (Kurucu & Genel Müdür, Momento Zeynep Dağlı Kastro)

St George Avusturya Lisesi'nden mezun olduktan sonra lisans eğitimini London School of Economics’te (LSE) tamamlamıştır. LSE’den mezun olur olmaz kariyer yolculuğuna ABN Amro ile başlayıp JP Morgan ile devam etmiştir. 2010 yılında Oxford Üniversitesi Finans Bölümü’nde yüksek lisansını tamamladıktan hemen sonra, 2010 yılında Türkiye’ye geri dönüş yapmış ve Momento’yu kurmuştur. Momento, kurulduğu günden bu yana yüzlerce ulusal ve uluslararası firmanın İnsan Kaynakları takdir, tanıma, ödüllendirme, esnek yan haklar, sosyal yardımlar, bayi ve distribütör ödüllendirme gibi konularındaki projelerini yönetmektedir. Davos’ta her sene zirve toplantısı düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu’nun bir üyesi olan Zeynep Dağlı Kastro, 2011 senesinde Global Shapers İstanbul ağının başkanlığını yürütmüş, 2011 – 2013 seneleri arasında Forum’un İstihdam Gündem Konseyi’nde istihdam, girişimcilik ve işgücünde kadının yeri konularında Davos zirvesinin gündem belirleyici çalışmalarında görev almıştır.

Değişen ve radikalleşen insan kaynaklarının lokal ve küresel çaptaki profesyonellerine, deneyimlerini paylaşmaları adına eşsiz bir sahne sunacak New HR Summit'in konferans programı için ise takipte kalın!

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar

Altın Sponsor

Gümüş Sponsor

Destekleyenler

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.