Diş sağlığına odaklanan mobil uygulama: Adent Health

Adent Health isimli mobil uygulama sadece telefonunuzun kamerasını kullanarak diş sağlığınızı takip etmenize olanak sağlıyor.
Diş sağlığına odaklanan mobil uygulama: Adent Health

Pandemi ile birlikte her geçen gün daha popüler bir hale gelen dijital sağlık girişimleri, yeni çözümlerle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Adent Health isimli mobil uygulama sadece telefonunuzun kamerasını kullanarak diş sağlığınızı takip etmenize olanak sağlıyor.

Oldukça basit bir kullanım mantığına sahip olan Danimarka merkezli Adent Health uygulaması, ilk etapta dişlerinizin fotoğraflarını çekmenizi istiyor. Dişlerinizin farklı açılardan fotoğraflarını çektikten sonra ise diş sağlığınız ile ilgili sorulan birkaç soruya cevap vermeniz gerekiyor.

Bu sorular arasında dişleriniz ağrıyor mu?, sallanan bir dişiniz var mı?, çürüyen bir dişiniz var mı? ve dişleriniz yemek yemenize engel oluyor mu? gibi sorular yer alıyor. Sorulara da cevap verdikten sonra ise diş sağlığınız ile ilgili hazırlanan rapor birkaç saat içinde sizlere sunuluyor.

Adent Health tarafından hazırlanan diş sağlığı raporu içinde hem diş sağlığınız ile ilgili genel bir özet hem de diş sağlığınızı geliştirmeniz adına öneriler yer alıyor.

Adent Health uygulamasının yapay zeka teknolojisine sahip olduğunu ve fotoğraflar üzerinden gerçekleştirdiği diş sağlığı analizlerini bu teknoloji sayesinde yaptığını da paylaşalım. Tamamen ücretsiz bir hizmet sunan Adent Health, günlük olarak diş sağlığınızı kolayca takip etmenizi sağlıyor.

Adent Health uygulamasının hem Android hem de iOS platformalarında ücretsiz olarak yer aldığını da ekleyelim. Adent Health uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.