Werk, APY Ventures'tan 150 bin dolar tohum yatırım aldı

Werk, APY Ventures (Albaraka Portföy Yönetimi) Startup Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’ndan 150 bin dolar tohum yatırım aldı. Girişimin değerlemesi ise paylaşılmadı.
Werk, APY Ventures'tan 150 bin dolar tohum yatırım aldı

Webrazzi Arena 2020'de sunum yapan girişimler arasında da yer alan Werk'ü ilk olarak 2020 yılının Aralık ayında sizlere aktarmıştık. Geçtiğimiz yılın Mart ayında Emin Görgün ve Baran Öncel tarafından kurulan Werk, tohum yatırım aldığını duyurdu.

Edindiğimiz bilgilere göre Werk, APY Ventures (Albaraka Portföy Yönetimi) Startup Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’ndan 150 bin dolar tohum yatırım aldı. Girişimin değerlemesi ise paylaşılmadı.

2020 yılının Ağustos ayında Emin Görgün, Baran Öncel ve Saim Emre Kanat tarafından kurulan Werk, kullanıcılarına farklı projeleri, sprintleri ve takımları için oluşturabilecekleri farklı kanallar içerisinde iletişim, görev takibi, dokümantasyon, dosya paylaşımı, görev takvimi ve daha birçok konuda geliştirdiği özelliklerle bütüncül bir ürün sunuyor. Takımların yönetmekte zorlandığı dijital ürün kalabalığını ortadan kaldırıp daha iyi bir deneyim ve iş akışı sağlıyor.

Werk'ün sunduğu hizmetler arasında ise tüm süreçlerin yönetimi sağlayan görev yönetim aracı, sesli iletişim, mesajlaşma ve Hyperdocs gibi hizmetler yer alıyor.

Özellikle pandemiyle birlikte çalışma hayatında yaşanan değişikliklerle kalıcı hale gelen ve büyük ivme kazanan remote ve hibrit çalışma konusunda Werk’ün büyük bir ihtiyacı karşılayacağına inandıklarını dile getiren Albaraka Portföy Yönetimi Genel Müdürü Emin Özer, Startup GSYF'nin Werk ile birlikte son bir yıldaki 10. yatırımına imza atmış olduğunu da aktardı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.