Ekip yönetimi için yerli alternatif: Werk

Werk, ofisten veya hibrit çalışan ekiplerin performansının ve verimliliğinin takip edilmesini, ekip içi iş birliğinin planlanmasını ve ekip arası iletişimi tek bir platformda topluyor.
Ekip yönetimi için yerli alternatif: Werk

Temelde ekip yönetim platformu olarak hizmet veren bir girişim olarak karşımıza çıkan Werk, ofisten veya hibrit çalışan ekiplerin performansının ve verimliliğinin takip edilmesini, ekip içi iş birliğinin planlanmasını ve ekip arası iletişimi tek bir platformda topluyor.

Webrazzi Arena 2020'de sunum yapan girişimler arasında da yer alan Werk, 2020 yılının Mart ayında Emin Görgün ve Baran Öncel tarafından kuruldu. Şu an için 12 kişilik bir ekip tarafından yönetilen Werk, firmalara verimlilik takibi, görev/iş yönetimi, çalışma durumu takibi, iletişim - chat aracı ve geri bildirim yönetimi gibi avantajlar sunuyor.

Werk, uzaktan çalışan ekiplerin verimliliği ölçebilmek için çalışan davranışlarını inceleyerek, belirlenmiş algoritmalar aracılığıyla tüm çalışanlar için Verimlilik Skoru (Best Self Score) hesaplayabiliyor. Bu skor ile birlikte çalışanların verimliliği takip edilebiliyor.

Werk Task Aracı ile ise ekipteki kişilerin hangi projeler üzerinde çalıştığını detayı olarak görebilirsiniz. Werk’te özellikle masa başı çalışanlar için hedef odaklı kurum kültürü oluşturabileceğiniz OKR (Objective Key Results) metodu da kullanılabiliyor.

OKR metodolojisini kullanarak, dilerseniz yıllık ya da isterseniz her çeyrekte belirlenen hedefler doğrultusunda ekiplerinizi anahtar sonuçlar kapsamında yönetebilir ve böylece değişimin hızına yetişirken, iş planlarınıza uygun hareket edebilirsiniz.

Werk’te kurumunuzun ihtiyaçlarına yönelik tüm modülleri kullanabileceğiniz gibi, sadece istediğiniz belirli modülleri de seçerek kullanabilirsiniz. Lattice, Weekdone, Asana ve Slack gibi önemli rakiplere sahip olan Werk, aynı anda birçok teknolojik çözümü tek bir platform içinde toplayarak rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi hedefliyor.

Şu ana kadar herhangi bir yatırım almayan girişim, 2021 yılında ise yatırım görüşmelerine başlayacak. Werk'in önümüzdeki süreç için temel hedefi ise alacağı yatırım ile hem teknoloji anlamında hem de müşteri portföyünde daha da büyümek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.