Instagram ve WhatsApp'ta Yapay Zeka Destekli Mesajlaşma ve Ticaret [Canlı Yayın]

Instagram ve WhatsApp'ta yapay zeka destekli mesajlaşma ve ticarete dair tüm merak edilenleri, birbirinden değerli konuklarımızla konuşuyoruz.

Webrazzi olarak Facebook ile yeni bir canlı yayın serisine başlamış ve tüm detayları geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Hello Future konsepti ile geleceğe yön vereceğini düşündüğümüz teknolojiler, trendler hakkında konuştuğumuz Facebook Tech Talks serisinin AR/VR: Bağlantının Yeni Boyutu ve Geleceği adlı ilk bölümü geçtiğimiz hafta gerçeklemişti. Şimdi ise sıra Instagram ve WhatsApp'ta yapay zeka destekli mesajlaşma ve ticaret de.

Instagram ve WhatsApp'ta Yapay Zeka Destekli Mesajlaşma ve Ticaret adlı ikinci oturumumuzun moderatörlüğünü de bir önceki yayında olduğu gibi Webrazzi kurucusu ve CEO'su Arda Kutsal üstleniyor. Konuklarımız ise Facebook Ajans Partneri Serkan Tavşanoğlu, MindBehind kurucu ortağı Oğuzhan Başeğmez ve ZZG Tech kurucusu Doruk Uslu.

Conversational commerce'i tüm detayları ile sizlere aktaracağımız, chatbot'ları ve WhatsApp'ı konuşacağımız ve aynı zamanda markalara, kurumlara bu konularda önerilerde bulunacağımız yayınımızı hem buradan hem de Facebook.com/webrazzi’den takip edebilirsiniz.

İyi seyirler!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.