Binance, NFT pazar yeri Binance NFT'yi yayına aldı

Binance NFT, bugün tüm kullanıcılara açıldı. Duyuru kapsamında “Hepsini Topla” temalı kampanyasını da duyuran Binance NFT, satın alma süreçlerine oyunlaştırma eklemeyi ihmal etmiyor.
Binance, NFT pazar yeri Binance NFT'yi yayına aldı

Daha önce Binance'in bir NFT Pazar yeri platformu üzerinde çalıştığını sizlere aktarmıştık. Binance, bugün yayınladığı bir blog gönderisi ile Binance NFT isimli NFT Pazar yerini yayına aldığını duyurdu. Şirket, platformda iş ortaklığı yapacağı 100 dijital sanatçıyı Haziran başında duyurmuştu. Binance NFT, bugün tüm kullanıcılara açıldı.

Şirket, blog gönderisinde, müzayede programını da paylaştı. Binance NFT, açılışı ‘Genesis’ ve ‘Mystery Box’ isimli açık artırma oturumlarıyla yaptı. Kullanıcılar artık açık artırmaya katılarak, bir ‘Mystery Box’ (gizemli kutu) satın alabilecek ve Binance NFT Pazar yerinde alım satım işlemi yapabilecek.

Şirketin, iş birliği yaptığı sanatçılar arasında Emre Yusufi, Gülten İmamoğlu ve Hamza Kırbaş'ın yer alması dikkat çekiyor. Hatırlarsanız, Emre Yusufi, fiziksel Divine Selfie eserini, NFT pazar yeri Foundation üzerinden 40 ETH'e (o dönem için yaklaşık 110 bin dolar) satmıştı. 

Duyuru kapsamında “Hepsini Topla” temalı kampanyasını da paylaşan Binance NFT, satın alma süreçlerine oyunlaştırma eklemeyi ihmal etmiyor. Şirket kampanya detaylarını şöyle aktarıyor:

Piyasaya sürülecek ilk Mystery Box koleksiyonu, yalnızca “tokidoki X Binance NFT All Stars Mystery Box Serisi 1'den 3 özel Binance markalı karakter ve 16 ikonik tasarım içeren 'tokidoki'dir. ”Yalnızca şartları sağlayan kullanıcılar, Golden Binance Dragon Unicorno NFT kazanmak için bir kampanyaya katılabilecektir. 

Söz konusu yarışmayı kazanacak olan 10 kişi ise Binace'in belirlediği kurallara göre seçilecek. Yarışmaya katılma hakkı kazanmak için ‘tokidoki’ NFTlerinin 15 farklı edisyonunu toplamanız veBinance UID'iniz ile  [email protected]'ya mail atmanız gerekiyor. 

Ticaret hacimleri açısından dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance, daha önce yaptığı açıklamada platformunun iki piyasayı işleteceğini söylemişti. Bunlardan ilki en iyi müzayedeler ve sergiler için birinci sınıf bir mekan, ikincisi ise herkesin yeni token basmak için kullanabileceği standart bir ticaret pazarı olarak konumlanıyor.

Şirketin öne çıkan dijital sanatçılar ile iş birliği yapması, Open Sea gibi platformlardan ayrışmasını kolaylaştırıyor. Bu bağlamda Binance NFT'yi, yeni nesil sanat galerisi olarak tanımlayabiliriz. Şirketin sanat odaklı yaklaşımı, NFT Binance'i yakın zamanda koleksiyonerlerin ilgi odağı haline getirebilir. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.