Facebook Tech Talks'ta bu hafta, Instagram ve WhatsApp'ta yapay zeka destekli mesajlaşma ve ticareti konuşacağız

Facebook Tech Talks'un Instagram ve WhatsApp'ta Yapay Zeka Destekli Mesajlaşma ve Ticaret adlı ikinci oturumu, 24 Haziran Perşembe günü, saat 16:00'da gerçekleşecek.
Facebook Tech Talks'ta bu hafta, Instagram ve WhatsApp'ta yapay zeka destekli mesajlaşma ve ticareti konuşacağız

Webrazzi olarak Facebook ile yeni bir canlı yayın serisine başlamış ve tüm detayları geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Bilmeyenler ve yeniden hatırlamak isteyenler için kısaca özetlemek gerekirse; serimizin adı Facebook Tech Talks, konseptimiz ise Hello Future. Bu konseptte geleceğe yön vereceğini düşündüğümüz teknolojiler, trendler hakkında konuşuyor ve merak edilen konuların tamamını, birbirinden değerli konuklarımızla birlikte cevaplandırmaya çalışıyoruz.

Canlı yayın serimizin ilk oturumu geçtiğimiz hafta gerçekleşen AR/VR: Bağlantının Yeni Boyutu ve Geleceği idi. Bu oturumda artırılmış gerçeklik ve sanal gerçekliğin, dünyayı nasıl birbirine daha da yakınlaştıracağını hep birlikte keşfetmiş; konuyla ilgili tüm merak edilenleri birbirinden değerli konuklarımızla konuşmuştuk. Hatta geçtiğimiz oturuma dair tüm detaylara buradan ulaşabileceğinizi de hatırlatalım.

Facebook Tech Talks'un ikinci oturumu da 24 Haziran Perşembe günü, saat 16:00'da gerçekleşecek. Instagram ve WhatsApp'ta Yapay Zeka Destekli Mesajlaşma ve Ticaret adlı ikinci oturumumuzun moderatörlüğünü de bir önceki yayında olduğu gibi Webrazzi kurucusu ve CEO'su Arda Kutsal üstlenecek. Konuklarımız ise Facebook Ajans Partneri Serkan Tavşanoğlu, MindBehind kurucu ortağı Oğuzhan Başeğmez ve ZZG Tech kurucusu Doruk Uslu olacak.

İkinci yayınımızda conversational commerce'i tüm detayları ile sizlere aktaracak, chatbot'ları ve WhatsApp'ı konuşacak ve aynı zamanda markalara, kurumlara bu konularda önerilerde bulunacağız. Örneklerle, başarı hikayeleriyle desteklenecek Instagram ve WhatsApp'ta Yapay Zeka Destekli Mesajlaşma ve Ticaret adlı oturumumuzu Webrazzi.com’dan ve Facebook.com/webrazzi’den takip edilebileceğinizi hatırlatalım.

Şimdiden iyi seyirler! 24 Haziran Perşembe günü görüşmek üzere.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.