Abonesepeti, 2 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Abonesepeti, Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcılarından Red-pep ve Keyos Tekstil'in Kurucu Ortağı Berkan Burla tarafından yatırım aldı.
Abonesepeti, 2 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Farklı abonelik servislerinin müşteri tarafından online olarak yönetilmesini sağlayan bir platform olarak karşımıza çıkan Abonesepeti, yatırım aldığını duyurdu. Edindiğimiz bilgilere göre Abonesepeti, Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcılarından Red-pep ve Keyos Tekstil'in Kurucu Ortağı Berkan Burla tarafından yatırım aldı.

Söz konusu yatırım, 2 milyon dolar değerleme üzerinden gerçekleşti. Abonesepeti'ne ne kadar yatırım yapıldığı ise paylaşılmadı. 2017 yılında kurulan Abonesepeti, tüm abonelik kampanyalarını tek ekranda görmeyi ve başvuruları gerçekleştirmeyi sağlıyor.

Abonelikleri başlatma, yönetme, sonlandırma ve daha fazlasını yapmaya yardımcı olan bir abonelik yönetim platformu olarak hizmet veren Abonesepeti'nin temel amacı ise tüketicilerin ilk hizmet başlangıcından abonelik iptal sürecine kadar tüm aboneliklerini tek bir yerden planlayıp, izleyip, organize ederek zamandan ve paradan tasarruf etmelerini sağlamak.

Edindiğimiz bilgilere göre toplamda 17 kategoride 28 markaya eş zamanlı olarak hizmet veren ve toplam 185 bin müşteriye ulaşan Abonesepeti, 2019 yılında 5 milyon TL, 2020 yılında 7 milyon TL ve 2021 yılının ilk 4 ayında ise 4 milyon TL gelir sağladı.

Abonesepeti'nin hizmet sunduğu abonelikler arasında GSM, internet, TV, dergi, sigorta, güvenlik, su artırma ve araç takip gibi abonelikler yer alıyor. Hatırlatmak gerekirse Abonesepeti'nin ilk yatırımını 2017 yılının Şubat ayında Şirket Ortağım'dan aldığını da sizlere aktarmıştık.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.