Binance, hisse senedi tokenları için Microstrategy, Apple ve Microsoft hisselerini listeleyecek

Hisse senedi tokenları ile ilgili yeni bir açıklama yapan Binance, 3 yeni hisse senedinin hisse senedi tokenları için listeleneceğini duyurdu.
Binance, hisse senedi tokenları için Microstrategy, Apple ve Microsoft hisselerini listeleyecek

Binance'nin hisse senedi tokenları ile komisyonsuz işlem yapılacağını duyurduğunu geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Tesla hisselerinin listelenmesi ile başlayan süreç, halka arz gerçekleştiren Coinbase’in hisselerinin listelenmesi ile birlikte devam etmişti.

Hisse senedi tokenları ile ilgili yeni bir açıklama yapan Binance, 3 yeni hisse senedinin hisse senedi tokenları için listeleneceğini duyurdu. Binance tarafından aktarılan bilgilere göre Microstrategy (MSTR), Apple (AAPL) ve Microsoft (MSFT) hisse senedi tokenları platform içinde listelenecek.

Binance'in hisse senedi tokenları özelliği sayesinde kullanıcılar bir hissenin tamamını veya hissenin belli bir oranını satın alabildiğini de hatırlatalım. Edindiğimiz bilgilere göre Microstrategy (MSTR), Apple (AAPL) ve Microsoft (MSFT) hisse senedi tokenları için minimum işlem ise tokenların yüzde 1'i olacak

Microstrategy (MSTR) tokenı bugün listelenirken, Apple (AAPL) ve Microsoft (MSFT) hisse senedi tokenları ilerleyen günlerde platforma eklenecek. Binance'in paylaştığı bilgilere göre Apple (AAPL) tokenı 28 Nisan, Microsoft (MSFT) tokenı ise 30 Nisan tarihinde listelenecek. Hisse senedi tokenları özelliğinin Çin, Türkiye ve ABD'de kullanılamıyor.

Binance'nin hisse senedi tokenları özelliğinin Avrupa'da yer alan finansal düzenleyicilerin dikkatini çektiğini de hatırlatalım. Hatırlatmak gerekirse Binance'in hisse senedi tokenları özelliğinin Avrupalı düzenleyiciler tarafından incelendiğini geçtiğimiz hafta sizlere aktarmıştık.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.