Binance, hisse senedi tokenları ile komisyonsuz işlem yapılacağını duyurdu

Binance, hisse senedi alım - satımı yapmanızı sağlayan hisse senedi tokenları özelliğini kullanıma sunduğunu duyurdu.
Binance, hisse senedi tokenları ile komisyonsuz işlem yapılacağını duyurdu

Dünyanın en önemli kripto para borsalarından olan Binance'den sizlere geçtiğimiz yıllarda pek çok kez bahsetmiştik.  Binance, hisse senedi alım - satımı yapmanızı sağlayan hisse senedi tokenları özelliğini kullanıma sunduğunu resmi web sitesi üzerinden duyurdu.

Kısaca anlatmak gerekirse Binance, hisse senedi tokenları ile birlikte kullanıcılarının hisse senedi alım ve satımı yapmalarına olanak sağlayacak. Edindiğimiz bilgilere göre Binance üzerinden hisse senedi tokenları ile yapılacak olan işlemlerden herhangi bir komisyon alınmayacak.  

Şu an için Binance hisse senedi tokenları ile birlikte sadece Tesla hisselerinin komisyonsuz olarak alınıp satılabildiğini de aktaralım. Binance'in hisse senedi tokenları özelliği sayesinde kullanıcılar bir hissenin tamamını veya hissenin belli bir oranını satın alabiliyorlar. Kısacası bir Tesla hissesi alabileceğiniz gibi 0,01 Tesla hissesi de satın alabilirsiniz.

Türkiye'deki Binance kullanıcılarını ilgilendiren bir diğer önemli bilgi ise maalesef bu özelliğin henüz ülkemizde kullanıma sunulmaması. Binance tarafından paylaşılan bilgilere göre Binance hisse senedi tokenları Türkiye, Çin ve ABD için kullanıma sunulmadı.

Binance hisse senedi tokenlarının ilk olarak Tesla hisseleri ile kullanıma sunulmuş olmasının tesadüf olmadığını da ekleyelim. Kripto para ekosistemi ile oldukça iç içe olan Tesla, geçtiğimiz Mart ayında da bitcoin ile Tesla alınabileceğini duyurmuştu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.