SPONSORLU

Türkiye’nin güvenli Bitcoin alım satım platformu “Narkasa.com” hedefini globalde tutuyor!

Narkasa.com güvenle kripto para alım satımı yapılan dijital platform olarak yerli kullanıcılarına hizmet vermeye başlıyor!

Hem yeni başlayan hem de ileri seviye kullanıcılara hitap eden ara yüzleri tamamen inhouse olarak hazırlanmış Narkasa.com kripto para platformu, Temmuz 2020’de globalde başladığı yolculuğuna Ocak 2021 itibariyle Türkiye’yi de ekliyor.

2020 yılında açılan borsanın ilk kullanıcıları global pazardan geldi. Dünya genelinde 156 ülkeden kullanıcısı olan Narkasa, Ocak 2021 itibariyle Türk kullanıcılarına hizmet sağlamaya başladı. Güvenli ve hızlı kripto para alım satım hizmetinin öncüsü olmayı hedefleyen ve bu nedenle ilk önce diğer Türk borsaların aksine yabancı kullanıcılara hizmet vererek global ölçekli bir borsa olma yolunda adım atan Narkasa’da 12 farklı dilde hizmet sunuluyor.

Türkiye’nin güvenli kripto para alım satım platformu olarak konumlanan Narkasa.com, uluslararası güvenilir kripto para derecelendirme kuruluşu Cer.live’a göre siber güvenlik sıralamasında Türkiye’de 1. sırada, dünyada 42. sırada yer alıyor. Bunun yanında Narkasa.com kişisel verilerin ve varlıkların güvenliğinin önde tutulması için katı kurallara sahip, yüksek düzeyde bulunan güvenlik standartlarıyla uluslararası bağımsız denetim şirketleri tarafından periyodik olarak denetim hizmeti alıyor.

Narkasa.com da sektörün en çok ticareti yapılan ana kripto paraları mevcut; başta Bitcoin olmak üzere, Ethereum, Ripple, Chainlink ve Tether listeleniyor. Tüm kripto paraları Türk Lirası ve 1 Dolar’a denk stabil koin olan Tether paritelerinde al sat yapma olanağı sağlıyor. Dakikalar içinde para yatırma/çekme imkanı sunan Narkasa.com, pro ve kolay al/sat kullanım seçenekleriyle tüm kullanıcı türlerinde kripto para yatırımcılarına hitap ediyor. Ayrıca kullanıcıların diledikleri yerde kolaylıkla alım/satım işlemlerini yapabilmeleri ve işlemlerini takip edebilmeleri için, IOS ve Android uygulamalarını indirip kullanabilme imkanı sağlıyor.

Narkasa’nın CEO’su Erdal Kaya “Dünya standartlarında en son teknolojiyle hazırlanmış kullanıcı dostu bu platformda, hem yeni hem de profesyonel kullanıcıların hızlı ve güvenli Kripto para alım-satım yapmaları artık mümkün, kripto para borsasında kilitlenme, çökme, donma ve diğer sistemsel aksaklıklar devri bizimle bitiyor!” diyerek sektöre getirdikleri yeniliğin müjdesini verdi.

Narkasa.com’un ana hedeflerinden ilki globale Türkiye’den güvenilir bir kripto para borsası çıkarmak ve Türkiye’nin adını bu sektörle de dünyaya tanıtmak. Dijitalleşen çağda her kullanıcının ihtiyacı olan hızlı çözüm ve kaliteli hizmet anlayışı hedefiyle tüm kullanıcılarına 7/24 canlı destek sağlayan platform, dilediğiniz zaman tüm güncel verilere ulaşabilmeniz adına tüm sosyal platformlarda aktif bir şekilde rol alıyor.   

Kripto para alım satım işlemlerini ve Narkasa’yı denemek ve incelemek isterseniz : www.narkasa.com web adresinden ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.