İsmini Indy olarak değiştiren muhasebe otomasyonu girişimi Georges, 35 milyon euro yatırım aldı

Fransa merkezli muhasebe otomasyonu girişimi Georges, Singular'ın liderliği üstlendiği yeni yatırım turunda 35 milyon dolar yatırım aldı. Şirket, yeni yatırımın yanı sıra adını da Indy olarak değiştirdiğini açıkladı.
İsmini Indy olarak değiştiren muhasebe otomasyonu girişimi Georges, 35 milyon euro yatırım aldı

Fransa merkezli muhasebe otomasyonu girişimi Georges, Singular'ın liderliği üstlendiği yeni yatırım turunda 35 milyon euro yatırım aldı. Yatırım turuna mevcut yatırımcılar Alven ve Kerala da katıldı. Şirket, yeni yatırımın yanı sıra adını da Indy olarak değiştirdiğini açıkladı. Şirket aldığı yatırımı ürününü geliştirmek ve 2021'de Lyon'da 100 kişiyi işe almak için kullanacağını açıkladı.

Indy, serbest çalışanlar ve küçük şirketler için bir muhasebe otomasyonu uygulaması oluşturuyor. Şirketin aylık abonelik ücreti ödeyen 40 binden fazla müşterisi bulunuyor. Indy ilk olarak serbest çalışanlar, doktorlar, mimarlar, avukatlar için özel olarak tasarlanmış bir ürünle faaliyet göstermeye başladı. Önce hizmeti banka hesabınıza bağlıyorsunuz, ardından Indy tüm işlemlerinizi içe aktarıyor ve mümkün olduğunca çok işlemi etiketlemeye ve kategorize etmeye çalışıyor.

Daha sonra geri dönüp eksik verileri de ekleyebiliyorsunuz. İşlemlerinizin hemen yanına makbuz veya fatura da oluşturabiliyorsunuz. Tüm bu işlemlerden sonra yıl sonunda ne kadar KDV geri almanız gerektiğini hesaplayabiliyorsunuz. Ardından Indy, verilerinize göre yönetim formlarını otomatik olarak dolduruyor ve siz de sonrasında vergi belgelerinizi indirebiliyor veya doğrudan Indy üzerinden gönderebiliyorsunuz. Indy ile kurumsal gelirleri görmek, giderleri takip etmek ve kişisel harcamaları ve kişinin maaşına göre yılda ne kadar kazandığı görmesi de mümkün.

Indy, zamanla hizmetini daha fazla şirket türünü destekleyecek şekilde genişletti. Serbest çalışanlara ek olarak Indy, EURL, SARL, SAS ve SASU'yu destekliyor. Girişimin 2020'de gelirini üçe katladığı belirtiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.