Exenize, 3 üniversite tarafından eğitim aracı olarak kullanıldı

Paylaşılan bilgilere göre müşteri portföyünü genişleten ve kullanıcılarını artıran Exenize, yeni Bütçe ve Sahne Dökümü Modülü ile kurumsal ve bireysel yeni müşteriler edindi
Exenize, 3 üniversite tarafından eğitim aracı olarak kullanıldı

Film setlerindeki karmaşayı ortadan kaldırmayı hedefleyen yerli bir girişim olarak karşımıza çıkan Exenize girişiminden ilk olarak 2017 yılının Ağustos ayında sizlere bahsetmiştik. Set içi organizasyon, iletişim ve raporlama uygulaması olarak çalışan Exenize, Webrazzi Summit 2019'da Startup Lounge'da da yer almıştı.

Paylaşılan bilgilere göre müşteri portföyünü genişleten ve kullanıcılarını artıran Exenize, yeni Bütçe ve Sahne Dökümü Modülü ile kurumsal ve bireysel yeni müşteriler edindi. Exenize'nin kazandığı müşterilerden en önemlisi ise ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın da yapımcısı olan Zeynep Atakan.

Exenize tarafından paylaşılan bilgilere göre Zeynep Atakan, hem kendi projelerinde hem de yapımcılık kursu olan YapımLAB'de Exenize kullanmaya başladı. Paylaşılan bir diğer önemli bilgi de üniversiteler ile ilgili oldu. Pandemi nedeniyle üniversitelerin de uzaktan eğitime geçmesiyle birlikte, 3 üniversite Sinema ve TV Bölümü öğrencilerine Exenize'ı bir eğitim aracı olarak kullandırmaya başladı.

Senaryodan otomatik sahne dökümü alma modülünü de kullanım sunan Exenize, bu modül ile birlikte yurt dışı merkezli Fuzzlecheck, Yamdu ve StudioBinder gibi girişimlere de rakip oldu. Paylaşılan bilgilere göre yurt dışı merkezli bir yatırım firması ile yatırım almak için görüşmelerine devam eden Exenize, önümüzdeki Ocak ayında ise yeni ofisine taşınacak. 

Çoklu dil özelliği, tamamen online olması ve fiyatlarının daha makul olması gibi avantajlara sahip olan Exenize girişiminin şu an için temel hedefi ise yeni özellikleri ile birlikte yerel pazarda büyümek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.