Webrazzi Summit 2019'da, Startup Lounge'da yer alan girişimlerle konuştuk

Webrazzi Summit 2019 konferansımızın en dikkat çeken salonlarından biri ise her sene olduğu gibi yine Startup Lounge oldu.
Webrazzi Summit 2019'da, Startup Lounge'da yer alan girişimlerle konuştuk

Türkiye'nin en önemli internet konferansı Webrazzi Summit 2019, yoğun bir katılımla 23 Ekim 2019'da gerçekleşti. Sosyal inovasyondan yapay zekaya, eğitim dünyasının geleceğinden yatırım ekosistemine, dijital video yayıncılığından geçmişten günümüze ulaşım endüstrisine, e-ihracattan teknokentlere ve kuluçka merkezlerine birçok konuyu önemli konuklarıyla ele aldığımız konferansımızın en dikkat çeken salonlarından biri ise her sene olduğu gibi yine Startup Lounge oldu.

Girişimlerine hız kazandırmak isteyen genç girişimcilerin yer aldığı Startup Lounge'da bu sene şu isimler yer aldı:

34con, Agrovisio, Alivex, AppNava, Avokadio, Biolive, Cameralyze, Diner, Exenize, Fabrikatör, FakeFind, Gamer Arena, Gamitive, Global Miles, Glocalzone, GmPly, Hamilinden, Hamurlabs, Holacon, HoloNext, HotelForex, image4io, Innobase, Justifi, Lagom.ai, Ludens Roboadvisory, Manim, Masraff, Mespact Dijital İmza Uygulaması, missafir, moritoys, Motivacraft, PCI Checklist, PİN, Pinterrail, pollective, ProsoftVR, Qubitro, Remoteteam.com, Sanction Scanner, Teamfluencer, TestRobotic, TFashion, Thread In Motion, Transolt ve Verilogy.

Startup Lounge'da yer alan girişimlerin neler yaptığına dair detayları aşağıdaki videomuzda bulabilirsiniz. İyi seyirler!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.