The Game Awards 2020'de karşımıza çıkan 14 duyuru ve fragman

Bu haberimizde dün gerçekleşen The Game Awards 2020 ödül töreninde karşımıza çıkan en önemli 14 oyun haberine yakından bakacağız.
The Game Awards 2020'de karşımıza çıkan 14 duyuru ve fragman

Video oyun dünyasının en önemli ödül törenleri arasında yer alan The Game Awards 2020, dün gerçekleşti. 2020 yılında damgasını vuran popüler oyunlar pek çok kategoride ödüllerin sahibi oldu. Yılın en iyi oyunu ödülünü ise bizim de geçtiğimiz Haziran ayında incelediğimiz The Last of Us Part 2 oyunu kazandı.

The Game Awards 2020 ödül töreninde oyun dünyası ile ilgili pek çok yeni haber de paylaşıldı. Bu haberimizde ise dün gerçekleşen The Game Awards 2020 ödül töreninde karşımıza çıkan en önemli 14 oyun haberine yakından bakacağız.

Master Chief Fortnite'a geliyor

Günümüzün en popüler online oyunlarından biri olan Fortnite, platformuna yeni karakterler eklemeye devam ediyor. Hatırlatmak gerekirse popüler oyun veya filmlerde yer alan pek çok karakter daha önce Fortnite'a gelmişti. Bu kez ise Halo oyununda yer alan Master Chief karakteri Fortnite'a geliyor.

Among Us için yeni harita

2020 yılına damgasını vuran oyunlar arasında yer alan Among Us'a yeni bir harita geleceği The Game Awards 2020'de duyuruldu. Söz konusu harita 2021 yılının ilk aylarında kullanıma sunulacak.

It Takes Two

A Way Out oyunun geliştiricisi olan Hazelight, yeni oyunu olan It Takes Two'yu ilk kez The Game Awards 2020'de görücüye çıkardı.

We Are OFK

The Game Awards 2020'de tanıtılan yeni oyunlardan biri olan We Are OFK, odağına müziği alıyor. We Are OFK oyunu 2021 yılının bahar aylarında oyuncular ile buluşacak.

Open Roads

Gone Home oyununun geliştiricisi olan Fullbright'ın yeni oyunu da ödül töreninde tanıtılan oyunlar arasında yer aldı. Open Roads isimli oyun, 2021 yılında satışa çıkacak.

Sephiroth karakteri Super Smash Bros. Ultimate'e geliyor

Nintendo'nun eğlenceli online oyunu olan Super Smash Bros. Ultimate'e yeni bir karakter geliyor. Paylaşılan bilgilere göre Final Fantasy VII'nin kötü karakteri Sephiroth oyuna eklenecek.

Back 4 Blood

Efsaneleşen Left 4 Dead oyununun geliştiricisi Turtlerock, daha önce zombi odaklı bir oyun üzerinde çalıştığını duyurmuştu. Turtlerock'ın yeni oyun olan Back 4 Blood, The Game Awards 2020'de ortaya çıktı.

The Callisto Protocol

Orijinal Dead Space oyunun yaratıcılarından olan Striking Distance Studios, yeni oyunu olan The Callisto Protocol ile karşımıza çıktı.

Perfect Dark

Xbox Studio'ya bağlı olarak çalışan The Initiative, yeni oyunu olan Perfect Dark'ı ilk kez The Game Awards 2020'de görücüye çıkardı.

Dragon Age

EA ve BioWare tarafından geliştirilen Dragon Age, daha önce tanıtılmıştı. The Game Awards 2020'de ise oyunun yeni bir fragmanı oyuncular ile buluştu.

Mass Effect

Tıpkı Dragon Age gibi BioWare tarafından geliştirilen Mass Effect oyununun yeni fragmanı da dün paylaşıldı.

Vin Diesel, Ark 2 oyununda yer alacak

Hayatta kalma oyunu Ark 2'nin yeni fragmanıyla birlikte yeni bir sürpriz paylaşıldı. Ünlü oyuncu Vin Diesel, Ark 2 oyununda yer alacak. 

Season

Atmosferik bir macera oyunu olarak lanse edilen Season oyunun ilk fragmanı da The Game Awards 2020 ödül töreninde paylaşıldı. 

Microsoft Flight Simulator Xbox konsollarına geliyor

Belki de gecenin en önemli haberi Microsoft tarafından geldi. 2020 yılında tanıtılan ve kullanıcıların beğenisini kazanan Microsoft Flight Simulator, 2021 yılının yaz aylarında Xbox konsollarına gelecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.