App Store'da daha düşük komisyon sunan Small Business Program'ı için kayıt süreci başladı

Apple tarafından aktarılan bilgilere göre bugünden itibaren geliştiriciler App Store Small Business Program'ına kayıt olabilir.
App Store'da daha düşük komisyon sunan Small Business Program'ı için kayıt süreci başladı

Apple geçtiğimiz Kasım ayında geliştiricilerden aldığı komisyonu yüzde 30'dan yüzde 15'e indirecek bir program başlatacağını duyurmuştu. Bugün paylaşılan bilgilere göre "App Store Small Business Program" için kayıt alınmaya başladı.

Apple tarafından aktarılan bilgilere göre bugünden itibaren geliştiriciler App Store Small Business Program'ına kayıt olabilir. Apple tarafından alınan komisyonu yarı yarıya düşürecek olan App Store Small Business Program'ına hem eski hem de yeni Apple geliştiricilerinin kayıt olabileceklerini de ekleyelim.

Programa katılacak olan geliştiricilerin 2020 yılında tüm uygulamalarından toplamda 1 milyon dolardan daha az gelir elde etmiş olmaları da gerekiyor. 1 milyon dolardan daha fazla gelir elde eden geliştiricilerin App Store Small Business Program'ına katılmalarına izin verilmiyor.

Apple tarafından paylaşılan bilgilere göre App Store Small Business Program'ı 31 Aralık 2020 tarihinde devreye girecek. Program devreye girdikten sonra geliştiricilerin uygulamalarını başka bir hesaba aktarmaları ise yasak. App Store Small Business Program'ı için kayıt sürecinin 18 Aralık tarihine kadar süreceğini de ekleyelim.

Eğer Apple Developer Program'ı üyesiyseniz ve 18 Aralık tarihine kadar App Store Small Business Program'ına kayıt olduysanız kaydınızın onaylandığı tarihten 15 gün sonra sizden alınan komisyon yüzde 15'e indirilmiş olacak. Dilerseniz App Store Small Business Program ile ilgili detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.