İçerik oluşturma ve yönetim platformu Sanity, 9,3 milyon dolar yatırım aldı

Geliştiricilerin içeriği yönetmek için kod ve sistemler oluşturmasına olanak tanıyan bir SaaS platformu olarak hizmet veren Sanity, Threshold Ventures'ın liderliği üstlendiği A Serisi yatırım turunda 9,3 milyon dolar yatırım aldı.
İçerik oluşturma ve yönetim platformu Sanity, 9,3 milyon dolar yatırım aldı

Geliştiricilerin içeriği yönetmek için kod ve sistemler oluşturmasına olanak tanıyan bir SaaS platformu olarak hizmet veren Sanity, Threshold Ventures'ın liderliği üstlendiği A Serisi yatırım turunda 9,3 milyon dolar yatırım aldı. Yatırım turuna Ev Williams, Heroku'nun eski CEO'su Adam Gross, NextJS'in mucidi ve Vercel'in CEO'su ve kurucu ortağı Guillermo Rauch, Stephanie Friedman, Ben Metcalfe ve Monochrome Capital katıldı.

Girişimin geçen yılki 2,4 milyon dolarlık başlangıç ​​turuna liderlik eden Heavybit ve Alliance Venture da yeni turda karşımıza çıkan şirketler oldu.

Kurucu ortak ve CEO Magnus Hillestad liderliğinde, geliştiricilerin içeriğin nasıl ve nerede oluşturulacağını, girileceğini ve nihayetinde insanlara sunulacağını yapılandırmalarına yardımcı olabilecek bir dizi araç geliştirdi. Sanity'nin hedef kitlesi ise herhangi bir kuruluş veya kişi olarak açıklanıyor. Hillestad, içeriğin dijital deneyimlerde ayrı ve dinamik bir unsur olarak düşünülmesinin, web ve diğer içerik deneyimlerinin nasıl geliştiği açısından bir paradigma değişimini temsil ettiğini söylüyor. 

Girişim, başlangıçta, ikonik Hollandalı tasarımcı Rem Koolhaas'ın kurduğu mimarlık firması OMA için yeni bir web sitesi için eserlerin nasıl sunulacağını yeniden düşünmek ve yeniden düzenlemek için bir görevin parçası olarak, Oslo'daki bir ajans tarafından hayata geçirildi. Sanity, daha sonra ana merkezini ABD'ye taşıdı. Şimdi ise Sanity ekibinin bir kısmı ABD'de, bir kısmı ise Oslo'da faaliyet gösteriyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.