Acun Ilıcalı'dan dijital yayın platformu: Exxen

Acun Ilıcalı, Exxen adlı platformunun duyurusunu bugün sosyal medya platformları üzerinden gerçekleştirdi.
Acun Ilıcalı'dan dijital yayın platformu: Exxen

Dijital yayıncılık alanında, tüm dünyada olduğu gibi bizde de ciddi bir rekabet ortamı oluşmaya başladı. Netflix, BluTV, puhutv, FoxPlay derken son olarak Amazon Prime'ın Prime Video ile Türkiye'ye giriş yapması artık Türk izleyicilerinin de alternatifler arasında dilediğini seçmesine olanak sağlıyor. Dijital yayıncılığa şimdi ise televizyon programlarıyla tüm Türkiye'nin yakından tanıdığı Acun Ilıcalı giriş yapıyor.

Acun Ilıcalı, Exxen adlı platformunun duyurusunu bugün sosyal medya platformları üzerinden gerçekleştirdi. Tıpkı diğer platformlarda olduğu gibi Exxen'de de orijinal yapım dizi ve filmler ile farklı yarışma programları da izleyicilerle buluşacak. Acun Ilıcalı, yeni platformla ilgili olarak "Çok iddialı bir platformla geliyoruz. Televizyonculukta hayallerimizi gerçekleştirecek noktada değiliz." ifadesini kullandı. 

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz aylarda Netflix’te izleyici ile buluşan Exatlon Türkiye ile bir dijital platformda ekrana gelen ilk projelerine imza atmıştı ve bu program, Netflix’te en çok izlenen yapımlar arasında günlerce ilk sırada yer aldı. Exatlon Türkiye'nin bu başarısı da hiç şüphesiz Exxen'in hayata geçirilmesinde önemli bir rol oynadı.

Exxen'de şimdilik ne gibi içerikler olacağı belli değil, ancak TV8 yapımlarından çok da farklı içerikler olmayacağını öngörmek pek de zor değil. Haber Global’den Samet Cambaz’ın Acun Ilıcalı’ya yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre, Cem Yılmaz, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç gibi isimlerin platform için orijinal filmlere imza atması planlanıyor. Ayrıca platform için ayrılacak bütçenin önümüzdeki haftalarda belli olacağı söyleniyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.