Elbruz Yılmaz, Bitpanda'nın Türkiye ve MENA Genel Müdürü oldu

1,2 milyondan fazla kullanıcıya sahip Avusturya merkezli dijital yatırım platformu Bitpanda, Fransa ve İspanya'nın ardından Türkiye lansmanını da gerçekleştirdi.
Elbruz Yılmaz, Bitpanda'nın Türkiye ve MENA Genel Müdürü oldu

1,2 milyondan fazla kullanıcıya sahip Avusturya merkezli online yatırım platformu Bitpanda, Fransa ve İspanya'nın ardından Türkiye lansmanını da gerçekleştirdi.

Bitpanda'nın Türkiye ve MENA operasyonlarının başına ise Elbruz Yılmaz getirildi. Daha önce 3TS’in Türkiye’deki operasyonlarından sorumlu Yatırım Müdürü olarak tanıdığımız Elbruz Yılmaz'ın, Galata Business Angels derneğinin de kurucu üyelerinden olduğunun altını çizelim.

Elbruz Yılmaz, bugüne kadar ABD, Avrupa ve Orta Doğu'da, BTS & Partners, PIWorks, Inovent, Balance Innovations, KTEC ve ATC gibi önemli şirketlerde danışmanlık, yatırım yönetimi, yazılım ve telekom sektörlerinde 15 yıldan fazla üst düzey görevlerde bulundu. Ege Üniversitesi'nde Ekonomi okuduktan sonra ise Amerika Birleşik Devletleri Pittsburg State University'de MBA yaptı.

Yılmaz, Bitpanda'daki yeni görevinde, pazara giriş stratejilerinin geliştirilmesine ve uygulanmasına, bölgesel bir ekibin ve stratejik ortaklıkların oluşturmasına ve ayrıca bölgede hızlı büyümeyi sağlayacak operasyonel yapının kurulmasına odaklanacak.

Elbruz Yılmaz, hem Bitpanda'nın Türkiye lansmanı hem de şirketteki yeni göreviyle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Bitpanda, Türk müşteriler için muazzam bir değer yaratacak, teknolojimiz ve verimli pazar platformumuzla bunu sağlamaya katkıda bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Bitpanda'nın büyümesinin bir sonraki aşaması için hedefimiz, stoklar ve ETF'ler gibi yeni pazarlara ve yeni ürünlere odaklanmak ve yatırım platformumuzu tüm pazarlardaki tüm müşteriler için erişilebilir bir hale getirmek.

Kullanıcıların Bitpanda ile, sadece Bitcoin gibi kripto paralara değil, altın ve platin gibi değerli metaller de dahil olmak üzere 33 dijital varlığa, 1 eurodan başlayan tutarlarla yatırım yapabildiğini de hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.