Seyahat acentelerine özel bulut tabanlı çözüm: Minirez

Minirez, bulut tabanlı yapay zeka fiyat skorlama, otel rezervasyonu, online check-in, tur, gulet-yat, karavan, transfer gibi birçok hizmeti gerçek zamanlı sağlayan B2C yatak bankası olarak faaliyet gösteriyor.
Seyahat acentelerine özel bulut tabanlı çözüm: Minirez

Minirez, bulut tabanlı yapay zeka fiyat skorlama, otel rezervasyonu, online check-in, tur, gulet-yat, karavan, transfer gibi birçok hizmeti gerçek zamanlı sağlayan B2C yatak bankası olarak faaliyet gösteriyor. Minirez, üye olan firmalara B2C paket tur, transfer hizmeti satış imkanı sağlıyor; ayrıca çoklu katılımcı özeliğiyle bölgedeki diğer otelleri de sistemlerine dahil ederek portföylerini genişletmelerini mümkün kılıyor.

145 farklı para birimi ile ödeme imkanı

Platform, gerçek zamanlı 3D ödeme teknolojisiyle yurt içindeki misafirlere vade farksız 12 taksit, yurt dışındaki müşterilere de 145 ülke para birimi ile ödeme imkanı sunuyor. Ayrıca acenteler dilerlerse, müşterilere otel+tur+transfer dinamik paket şeklinde seçenek de sunabiliyorlar. Minirez’e üye olan oteller kendi fiyatlarını güncelleyebiliyor ve web sitelerine rezervasyon motorunu ekleyebiliyorlar. Platform ayrıca, misafirlerin tesise gelmeden önce, otelin web sitesinden check-in yapabilmelerini sağlayan bulut tabanlı bir hizmet de sunuyor.

Mesut Ok tarafından, AdviceAI.com çatısı altında geliştirilen Minirez, şu anda 6 kişilik bir ekiple faaliyet gösteriyor. Girişim, kuruluştan sonra Bilen Group Almanya'dan yüzde 10 hisse karşılığında yatırım aldı ve bu yatırımla TÜRSAB belgesi edindi. AdviceAI.com ise 2017 yılında, Boğaziçi Üniversitesi tarafından düzenlenen İşteBU! Yenilikçi Girişimci Proje Yarışması'nda 30 bin TL'lik birincilik ödülü alarak kuruldu.

Kayıtlı otel ve tur sayısı 2 bin 590; seyahat acentesi sayısı 143

Platformda şu anda kayıtlı otel ve tur sayısı 2 bin 590, kayıtlı seyahat acentesi sayısı ise 143 olarak açıklanıyor. Bu seyahat acenteleri Türkiye'nin yanı sıra; Kıbrıs, Amerika, Yunanistan, İtalya, Lüksemburg, Portekiz, Almanya, Gürcistan, Taylant, Hırvatistan, Sri Lanka, Kenya gibi ülkelerde de bulunuyor. Platformda 17 farklı dil desteği bulunuyor ve Akdeniz çanağında konuşulan tüm diller sistemde mevcut. Platforma şimdi Tayca ve Vietnamca dilleri de ekleniyor.

Tüm ürünlerin satışından yüzde 15 komisyon

Minirez, sisteme eklenen tüm ürünlerin satışından yüzde 15 komisyon alıyor. İlk olarak erişilebilir olmayı hedefleyen Minirez, turizm seyahat endüstrisini tek çatı altında toplayarak, acenteler ve otellerin iş birliğini güçlendirmeyi amaçlıyor. Ayrıca misafirlere bölgesinde hizmet veren güvendiği seyahat acentesine yönlendirmeyi ve böylece sektörü tek başına domine eden bir yapı değil birleşerek yükselmeyi hedefliyor.

Minirez'e buradan göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.