Trendleri takip etmenizi sağlayan Chrome eklentisi: Trends Everywhere

Trends Everywhere eklentisini yükledikten sonra Chrome internet tarayıcısında yapacağınız her Google aramasının Trend raporları en üst kısımda karşınıza çıkıyor.
Trendleri takip etmenizi sağlayan Chrome eklentisi: Trends Everywhere

Google'da sık sık arama yapan ve trendleri takip eden kullanıcıların imdadına yetişen Trends Everywhere eklentisi, Yonatan Wolowelsky tarafından geliştirildi. Oldukça basit bir kullanım mantığına sahip olan Trends Everywhere, Chrome eklentisi olarak kullanılabiliyor.

Trends Everywhere eklentisini yükledikten sonra Chrome internet tarayıcısında yapacağınız her Google aramasının Trend raporları en üst kısımda karşınıza çıkıyor. Trends Everywhere ile aradınız kelimenin son 12 ay içindeki trendler grafiğine kolayca erişebiliyorsunuz.

Daha detaylı bir rapor görmek isterseniz ise grafiğe tıklayarak Google Trendlere gidebilirsiniz. Trends Everywhere eklentisinin tamamen ücretsiz olduğunu da ekleyelim. Sadece İngilizce için hizmet vermeyen Trends Everywhere, Türkçe için de oldukça başarılı bir hizmet sunuyor. 

Hem Türkçe hem de İngilizce olarak yaptığımız denemelerde oldukça başarılı bir sonuç elde ettik. Trends Everywhere  eklentisinin çok hızlı olmadığını da ekleyelim. Aramayı yaptıktan sonra Google arama sonuçları karşınıza çıkıyor. Sonuçlar çıktıktan 1-2 saniye sonra ise grafik en üst kısma konumlanıyor. Dilerseniz Trends Everywhere eklentisini buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.