Netflix, en çok izlenen 10 orijinal filmini sıraladı

Bloomberg'e verilen listede, Chris Hemsworth'un oynadığı aksiyon filmi Extraction, Sandra Bullock'un başrolünde olduğu distopik film Bird Box ve Martin Scorsese'nin yönetmen koltuğunda oturduğu The Irishman gibi yapımlar yer alıyor.
Netflix, en çok izlenen 10 orijinal filmini sıraladı

Netflix, en popüler orijinal filmlerini açıkladı. Bloomberg'e verilen listede, Chris Hemsworth'un oynadığı aksiyon filmi Extraction, Sandra Bullock'un başrolünde olduğu distopik film Bird Box ve Martin Scorsese'nin yönetmen koltuğunda oturduğu The Irishman gibi yapımlar yer alıyor. Netflix her ne kadar en fazla izlenen filmleri açıklamış olsa da en az izlenen filmler hakkında bir bilgi paylaşmıyor. 

Netflix'in ilk kez paylaştığı listede hangi filmlerin olduğuna göz atalım.

10- The Perfect Date (2019)

İlk dört haftada 48 milyon kere izlendi.

Konusu: Üniversite için para biriktirmeye çalışan Brooks Rattigan, para karşılığında kavalye olabileceği bir uygulama tasarlar. Refakatçiye ihtiyacı olan zengin kızlara eşlik etmek için bir uygulama geliştiren Brooks’un işleri oldukça iyi gider. Bu süreçte farklı kişiliklere bürünen Brooks, bir süre sonra gerçekte kim olduğunu sorgulamaya başlar.

9- The Platform (2020)

İlk dört haftada 56 milyon kere izlendi.

Konusu: Her katında sadece iki kişinin bulunduğu ve çok katlı olan bir hapishanede yaşanılan sınıfsal ayrımları ve haksızlıkları anlatıyor. Hapishanede dağıtılan yemekler ilk başta en üst katta olanlara veriliyor, artan yemekler ise bir alt kattakine gidiyor ve kişilerin hangi katlarda kalacağı sürekli değişiyor.

8- The Wrong Missy (2020)

İlk dört haftada 59 milyon kere izlendi.

Konusu: Tim, rüyalarındaki kadını Hawaii'deki şirket tatiline davet ettiğini zanneder. Ama yanlışlıkla berbat bir buluşma yaşadığı kadınla mesajlaştığını çok geç fark eder.

7- Triple Frontier (2019)

İlk dört haftada 63 milyon kere izlendi.

Konusu: Beş eski operasyon askeri, Güney Amerika'nın seyrek nüfuslu sınır bölgesinde bir soygun planlamak için bir araya gelir. 5 kişilik bu ekibin hedefi, şiddetiyle tanınan, zengin bir kartelin servetidir.

6- The Irishman (2019)

İlk dört haftasında 64 milyon kere izlendi.

Konusu: Bir mafya tetikçisi olan Frank Sheeran'ın hayatına ve arka planda ABD'de kol gezen organize suç tarihine odaklanıyor.

5- Murder Mystery (2019)

İlk dört haftasında 73 milyon kere izlendi. 

Konusu: New York’ta yaşayan bir polis ve karısı, yıllardır erteledikleri bir Avrupa tatiline çıkarlar. Avrupa’da dost canlısı bir milyarderin yatındaki özel bir partiye davet edilen çift; yaşlı milyarderin öldürülmesiyle olayların içinde kalır.

4- 6 Underground (2019)

İlk dört haftasında 83 milyon kere izlendi. 

Konusu: Ölmüş numarası yapan teknoloji milyarderi, bir diktatörü devirmek için uluslararası ajanlardan oluşan bir grup kurar.

3- Spenser Confidential (2020)

İlk dört haftasında 85 milyon kere izlendi.

Konusu: Eski bir polis ve eski bir mahkum olan Spenser, Boston'da iki polisin ölümüyle ilişkili komployu açığa çıkarmak için Hawk adında eski bir dövüşçü ile partner olur. 

2- Bird Box (2018)

İlk dört haftasında 89 milyon kere izlendi.

Konusu: Görünmeyen lanetli bir varlık, yaptıkları ile insan toplumunun büyük bir kısmını intihara sürüklemiştir. Kendini gören insanların en sevdiği, özlediği kişi gibi görünerek toplu intiharlara neden olmuştur. Tüm bu kıyametin ortasında iki çocuk annesi bir kadın hayatta kalma mücadelesi verir.

1- Extraction (2020)

İlk dört haftasında 99 milyon kere izlendi.

Konusu: Dünya’nın girilmesi en zor şehirlerinden birinde esir tutulan suç baronunun oğlu, babası tarafından kurtarılmayı bekliyordur. Tyler Rake, korkusuz bir paralı askerdir ve bu kurtarma görevi için tutulmuştur.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.