Uygun fiyata aktif gürültü önleme: Honor Magic Earbuds inceleme

Huawei'in alt markası olan Honor'un tam kablosuz bluetooth kulaklık modeli olan Honor Magic Earbuds'ın incelemesi ile karşınızdayız.

Huawei'in alt markası olan Honor'un tam kablosuz bluetooth kulaklık modeli olan Honor Magic Earbuds'ın incelemesi ile karşınızdayız Sunduğu aktif gürültü önleme özelliği ile dikkatleri çeken bir model olan Honor Magic Earbuds, beyaz ve mavi olmak üzere iki renk seçeneğine sahip.

Huawei'n FreeBuds 3i modeli ile tamamen aynı tasarım ve teknik özelliklere sahip olan Honor Magic Earbuds, bugün ülkemizde de resmen satışa başladı. Kulaklıklar ağırlığı 5,5, şarj kutusunun ağırlığı ise 51 gram. Honor Magic Earbuds'ın her kulaklıkta 3 adet mikrofon bulunuyor. Başarılı bir aktif gürültü önleme özelliği sunan Honor Magic Earbuds, 10 mm büyüklüğünde dinamik sürücülere sahip.

Bluetooth 5.0 bağlantı teknolojisini kullanan Honor Magic Earbuds, Honor ve Huawei'ın akıllı telefonları ile otomatik olarak eşleşebiliyor. Huawei'in AI Life uygulaması ile kullanılabilen Honor Magic Earbuds'ın çift dokunma ve uzun basma özellikleri bu uygulama üzerinden değiştirilebiliyor.

Kulaklıkların her birinde 37 mAh, şarj kutusunda ise 410 mAh büyüklüğünde piller bulunuyor. Tam şarj ile 3 ila 3,5 saatlik bir pil ömrü sunan Honor Magic Earbuds, şarj kutusu ile ise 12-13 saatlik bir pil performansı sunuyor. Son olarak Honor Magic Earbuds modelinin ülkemizde 799 TL fiyat etiketi ile satışa sunulduğunu da ekleyelim. 

Son olarak geçtiğimiz dönemlerde aktif gürültü engelleme özelliğine sahip Huawei Freebuds 3 modelini ve Oppo'nun tam kablosuz bluetooth kulaklık modeli olan OPPO Enco W31 modelini incelediğimizi de hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.