Netflix, ilk orijinal Türk filmi Yarına Tek Bilet'in fragmanını paylaştı

Başrollerini Dilan Çiçek Deniz ve Metin Akdülger’in paylaştığı filmin yapımcılığını OG Medya ve PToT film üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Ozan Açıktan yer alıyor.
Netflix, ilk orijinal Türk filmi Yarına Tek Bilet'in fragmanını paylaştı

Netflix, merakla beklenen ilk Türk orijinal filmi Yarına Tek Bilet’in resmi fragmanını paylaştı. Başrollerini Dilan Çiçek Deniz ve Metin Akdülger’in paylaştığı filmin yapımcılığını OG Medya ve PToT film üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Ozan Açıktan yer alıyor.

Film, Ankara’dan İzmir'e doğru bir yolculuk sırasında birbirine rastlayan iki yabancının romantik hikayesini konu alıyor. İkilinin sürtüşmeyle başlayan ilişkisi, birbirlerini tanıdıkça aslında geçmişe bir sünger çekmek istediklerini fark etmeleri ve kendi gerçekleri ile yüzleşmeye başlamalarıyla farklı bir yola evriliyor. Yarına Tek Bilet, 19 Haziran'da Netflix'te gösterimde olacak.

Netflix, Hakan: Muhafız'la Türkiye odağında orijinal içerikler üretmeye başlamış; Atiye, Aşk 101 gibi içerikleriyle de büyük beğeni toplamıştı. Yarına Tek Bilet ise Netflix Türkiye'nin ilk orijinal filmi olma özelliği taşıyor. İlerleyen dönemde platformun farklı alanlarda çok daha fazla yerli içerik üreteceğini söylemek mümkün. 

Netflix son dönemde aldığı kararlarla da dikkat çekiyor. Zira platform aktif olmayan hesapları boş yere ödeme yapmasınlar diye kapatacağını açıklamıştı. Netflix, bir yıl veya daha uzun bir süre içinde hiçbir şey izlemeyen müşterilere aboneliklerini sürdürmek isteyip istemediklerini soracağını ve geri dönüş yapılmazsa o müşterilerinin üyeliklerini iptal edeceğini söylemiş ve birçok kullanıcının takdirini kazanmıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.