Fotoğrafların arka planını otomatik olarak temizleyen mobil uygulama: PhotoRoom

Fransa merkezli PhotoRoom, fotoğrafların arka planını otomatik olarak temizliyor, portre modu çekimlerinize farklı arka planlar eklemenize imkan sağlıyor.
Fotoğrafların arka planını otomatik olarak temizleyen mobil uygulama: PhotoRoom

Hemen hemen her gün yeni bir fotoğraf düzenleme uygulamasıyla karşılaşıyoruz. Bu uygulamalardan bazıları başucu uygulamalarımız olmayı başarsa bile birçoğu ne yazık ki unutulmaya yüz tutuyor, zira birbirinden çok da farkı olmayan bu uygulamalar, kullanıcıların hayatlarında kalıcı olabilmek için ekstra özellikler sunmak durumunda kalıyorlar. Bunu yapamayanlar ise uzun soluklu olamıyor. Şimdilerde yeni yeni popüler olmaya başlayan PhotoRoom ise kayda değer bir platform olarak karşımıza çıkıyor.

Fransa merkezli PhotoRoom, fotoğrafların arka planını otomatik olarak temizliyor, portre modu çekimlerinize farklı arka planlar eklemenize imkan sağlıyor. Bunu yapan başka uygulamalar olsa da PhotoRoom, aslında birden çok tasarım özelliği sunuyor.

Platforma yüklediğiniz herhangi bir fotoğrafınızı, bir dergi kapağı veya hareketli fotoğraflar haline çevirebiliyorsunuz. Diyelim ki ikinci el giysi uygulamalarında bir üyeliğiniz var ve satacağınız ürünlerin öne çıkmasını istiyorsunuz. Özellikle böyle uygulamalar için tasarlanmış e-dükkan şablonlarıyla öne çıkarılmış görseller üretebiliyorsunuz.

Pro üyelik aylık 20,42 TL

PhotoRoom'u kullanmak için herhangi bir üyelik oluşturmanız gerekmiyor, birçok özellik de ücretsiz olarak sunuluyor. Ancak daha fazla şablondan yararlanmak ve fotoğrafların altında kalan watermark'tan kurtulmak için Pro üyelik modelini tercih edebiliyorsunuz. 3 gün ücretsiz olarak kullanılabilen Pro üyeliği aylık olarak 20,42 TL, yıllık olarak ise 244,99 TL olarak ücretlendiriliyor.

Aylık 300 bin aktif kullanıcıya sahip platform şimdilik sadece iOS işletim sistemine sahip cihazlarda bulunuyor, ancak kısa bir zaman sonra Android kullanıcıları için de aktif edilebileceğini söyleyebiliriz. Çünkü PhotoRoom'un kendi web sitesinde Android için bir bekleme listesi bulunuyor.

PhotoRoom'u App Store'dan indirebilirsiniz. PhotoRoom'a çok benzeyen bir platform olarak Remove.bg'yi örnek verebiliriz. Ancak Remove.bg'yi sadece web üzerinden kullanabildiğimiz için iki uygulama bu noktada birbirinden ayrılıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.