Webrazzi Dijital 2020'nin konferans programı belli oldu!

Konferansımızın konuşmacılarını daha önce sizlerle paylaşmıştık, şimdiyse Webrazzi Dijital 2020'nin konferans programı belli oldu.
Webrazzi Dijital 2020'nin konferans programı belli oldu!

Webrazzi Dijital, bu sene 10 Haziran'da online olarak gerçekleşiyor. Yurt dışından önemli konuşmacıların da yer alacağı Webrazzi Dijital'de teknoloji ve hikaye anlatımı, içerik pazarlamasında yeni trendler gibi gündemdeki konular sizlerle olacak. Konferansımızda, son dönemde tüm dünyanın büyük bir ilgiyle takip ettiği Covid-19 dönemiyle ilgili içerik tüketiminden, tüketicinin psikolojine kadar detaylı sunumlar da yer alacak.

Yapay zeka, e-ticaret pazarlaması, influencer marketing gibi birçok konu gündemimizde olacak

Konferansımızın konuşmacılarını daha önce sizlerle paylaşmıştık, şimdiyse Webrazzi Dijital 2020'nin konferans programı belli oldu. Yapay zeka ve e-ticaret pazarlamasından influencer marketing'e, post corona dünyasında yaratıcılıktan mikro deneyim odaklı dijital dönüşüme birçok konu önemli konuklarıyla gündemimizde olacak. Konferans programına buradan ulaşabilirsiniz. Webrazzi Dijital'in konuşmacılarına ise buradan göz atabilirsiniz.

Birbirinden değerli konuşmacılara sahip workshop'lar

Bu sene Webrazzi Dijital'de 8 ayrı workshop sizleri bekliyor. E-ticarette trafik getirecek SEO yöntemlerinden yapay zekaya, içerik pazarlamasından dijital becerilere geniş bir yelpazede kendinizi geliştirme fırsatı sizlerle. Dün Webrazzi Dijital 2020 etkinliğimizde iki farklı salonda toplamda 8 farklı workshop gerçekleşiyor.

Online networking ve simultane çeviri desteği

Webrazzi Dijital, her ne kadar önceki yıllardan farklı olarak online gerçekleşiyor olsa da en etkili online konferans deneyimi için tüm detayları düşündük. Konferansımızın teknik altyapısı için uzun zamandır çalışıyorduk. Webrazzi Dijital 2020 için bilet alan Webrazzi üyeleri, konferansı Webrazzi profilinden izleyebilecek.

Webrazzi Dijital'in online olarak gerçekleşmesiyle ekibimizin uzun bir süredir üzerinde çalıştığı online networking aracımızı da yayına almış olacağız. Böylelikle etkinliklerimizin katılımcılara sağladığı en önemli artılardan biri olan networking de online olarak yapılabilecek. Ayrıca online ile belki de fiziksel olarak Türkiye'ye gelme imkanı bulamayacak birbirinden değerli birçok yabancı konuşmacıyı da bu sene ağırlama fırsatı yakalıyoruz. Hem yabancı katılımcılarımız hem de yurt dışından katılım sağlayacak konuşmacılarımızı daha iyi anlayabilmek açısından simultane çeviri desteği de sunuyoruz.

Son olarak, Webrazzi Dijital'e katılanlara 375 TL değerindeki bir aylık Webrazzi Insights üyeliğinin de hediye edileceğini hatırlatalım. Konferansımıza katılım sağlamak için buradan bilet alabilirsiniz.

Ana Sponsor

Destekleyenler

Medya Sponsorları

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.