MindBehind, Masterpass'le ödeme dahil uçtan uca chatbot hizmeti verecek

Küçük, orta veya büyük ölçekli tüm markalar, MindBehind platformu üzerinden chatbotlarını yapıp, Masterpass üzerinden ödeme alabilecekler.
MindBehind, Masterpass'le ödeme dahil uçtan uca chatbot hizmeti verecek

Mobil müşteri hizmetleri platformu olan SOR'UN'un yeni platformu MindBehind'ı tanıttığını geçtiğimiz Kasım ayında sizlere aktarmıştık. Farklı platformlar ve yapay zeka altyapıları ile entegre şekilde çalışabilen chatbot oluşturma yazılımı olarak görev yapan MindBehind, QNBEYOND'ın ikinci dönemine seçilen 11 girişim arasında da yer aldı.

MindBehind platformu Masterpass ve WhatsApp entegrasyonunu tüm markalar için kolayca kullanabilir hale getirdi. Küçük, orta veya büyük ölçekli tüm markalar, MindBehind platformu üzerinden chatbotlarını yapıp, Masterpass üzerinden ödeme alabilecekler.

Çözümün finansal kısmı için MindBehind ve QNB Finansbank'ın iş birliği içinde çalıştığını da ekleyelim. QNB Finansbank, sanal POS’u olmayan şirketlere hızlı ve efektif bir şekilde POS sağlıyor. MindBehind, çözümü sayesinde sipariş, kapıda ödeme ve hatta fiziksel ödeme konularını WhatsApp’a taşıyabiliyor.

Paylaşılan bilgilere göre MindBehind, Masterpass ve WhatsApp entegrasyonunu Haziran ayında Türkiye’den 5 marka ile yayına alacak. Markalar MindBehind'ı kullanmadan direkt olarak Masterpass’e entegre olabiliyor. Fakat bu bu durum markaların uzun süre Masterpass entegrasyonu üzerinde çalışmaları, sonrasında bunu WhatsApp’a entegre etmeleri ve bir de bunun için chatbot yazmaları gerekiyor.

MindBehind geliştirdiği çözüm sayesinde ise markalara kod yazmadan sadece credential (kimlik) bilgilerini girerek chatbot yapabilme, WhatsApp Business API ve ödeme alma imkanı sunuyor. MindBehind'ın çözümünü kullanacak ola markaların Masterpass’e ayrıca başvuru yapmaları gerekmiyor.

Masterpass’ın çözüm ortağı olarak çalışan MindBehind, tüm üye işyeri olma süreçlerini platformu üzerinden ilerletebiliyor. Markaların tercihine göre aylık ve yıllık bir platform bedeline sahip olan MindBehind, bunun üzerinden işlem komisyonu alıyor. 

Corona virüs salgını nedeniyle alışveriş alışkanlıklarımızın da değiştiği bu günlerde MindBehind, ticareti bu şekilde mesajlaşma uygulamalarına taşıyabiliyor. Bir fintech olmaktan çok conversational commerce'e odaklanan girişim markalara zamandan ve paradan tasarruf etme imkanı sağladığını iddia ediyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.