Galatasaray ve Masomo'dan Kafa Topu 2 oyunu için iş birliği

Bugün paylaşılan bilgilere göre Galatasaray, mobil spor oyunlarının dünyadaki en başarılı yapımlarından Kafa Topu 2 ile bir ortaklığa imza attı.
Galatasaray ve Masomo'dan Kafa Topu 2 oyunu için iş birliği

Masomo ekibinin Kafa Topu 2 oyunu ile karşımıza çıktığını 2018 yılının Nisan ayında sizlere aktarmıştık. 2019 yılının Şubat ayında ise Miniclip tarafından satın alınan Masomo, yeni bir iş birliği ile karşımızda. Bugün paylaşılan bilgilere göre Galatasaray, mobil spor oyunlarının dünyadaki en başarılı yapımlarından Kafa Topu 2 ile bir ortaklığa imza attı.

Yapılan iş birliği ile Galatasaray'ın oyuncuları Kafa Topu 2 oyunu içinde yer alacak. Söz konusu anlaşma ile birlikte Kafa Topu 2 oyununda Galatasaray taraftarlarına özel içerikler yer alacak. Paylaşılan bilgilere göre Galatasaray’lı 5 Yıldız karakter oyuna eklenecek.

Oyuna eklenecek olan isimlerin henüz açıklanmadığını, bu isimlerin sürpriz olacağını da ekleyelim. Oyun içinde Galatasaray’a özel bir kupa, futbol topu ve özel hazırlanmış emojiler de yer alacak. Galatasaray taraftarlarına sunulacak bir diğer özellik ise takımın logosu ve aslan silüeti olacak.  

2018 yılında kullanıma sunulan Kafa Topu 2 oyunun hem Android hem de iOS platformlarında ücretsiz bir şekilde mevcut olduğunu da hatırlatalım. Kullanıma sunulmasından sadece birkaç ay sonra günlük 2 milyon tekil kullanıcıya ulaşan Kafa Topu 2, ülkemizden çıkan en başarılı mobil oyunlardan. Dilerseniz Kafa Topu 2 oyunu Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.