Proje yönetimi için tahmin yazılımı: Dowork

Work Breakdown Structure (WBS) yani proje yönetimi ve iş dökümü yapısı konusunda kullanıcılarına hizmet sunan Dowork, ekiplerin projeleri konusundaki tahminlerinin daha kolay ve doğru bir şekilde yapılmasını sağlıyor. 
Proje yönetimi için tahmin yazılımı: Dowork

Günümüzde projelerimizi ve işlerimizi tamamlayabilmek için pek çok yazılımdan faydalanıyoruz. Bu uygulamalardan biri olarak karşımıza çıkan Dowork, projeleriniz konusundaki tahminlerinizin daha doğru olmasını amaçlıyor. Work Breakdown Structure (WBS) yani proje yönetimi ve iş dökümü yapısı konusunda kullanıcılarına hizmet sunan Dowork, ekiplerin projeleri konusundaki tahminlerinin daha kolay ve doğru bir şekilde yapılmasını sağlıyor. 

2019 yılında Liana Karapetyan, David Avetisyan ve Mushegh Gevorgyan tarafından kurulan Dowork, kullanıcılarına başarılı proje planlama, artan proje başarı oranı ve piyasa tahmini için doğru zamanlama gibi avantajlar sunuyor. 

Doğru bir tahminin düzgün bir iş dökümü ile başlayabileceğini belirten Dowork, projelerinizi daha küçük parçalara ayırarak kolay bir şekilde çalışmanızı sağlıyor. İkinci aşamada ise meslektaşlarınızın sürece dahil olmasını sağlayan Dowork, proje yönetimini ekip halinde yapmanızı amaçlıyor. 

Proje yönetimi ve iş dökümü takım halinde oluşturulsa da proje ile ilgili yapılan tahminler her bir kullanıcı tarafından ayrı ayrı yapılıyor. Tüm tahminleri bir araya getiren Dowork, yeşil ve kırmızı renkleri ile kullanıcıların tahminleri arasındaki benzerlik ve farklılıkları göz önüne seriyor. 

Son olarak ise projeniz için bir zaman çizelgesi de oluşturan Dowork, zaman çizelgesi ile görevler hakkındaki bilgileri ve tarihleri kolay bir şekilde kullanıcılarına sunuyor. Dilerseniz projelerinizi organize etmek için iyi bir alternatif olan Dowork tahmin yazılımına buradan ulaşabilirsiniz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.