Fotoğraf boyutlandırma için ücretsiz eklenti: Resizing

Bir Google Chrome eklentisi olan ve tamamen ücretsiz bir şekilde kullanıcıya sunulan Resizing'i kullanmak için üyelik oluşturmanız gerekmiyor.
Fotoğraf boyutlandırma için ücretsiz eklenti: Resizing

Fotoğraf boyutlandırmak, her ne kadar yapılabilecek en kolay işlerden biri olsa da kişi için kolaylıktan ziyade hız konusunda önde olmayı gerektiriyor. Fotoğraf düzenleme uygulamaları, belki de istediğimiz gibi boyutlandırma yapabilmek için en ideal programlar olabilir, ancak uygulamayı ya da web sitesini açıp fotoğrafın dakikalarca yüklenmesini bekleyip üstüne bir de boyutlandırma yapmak, ciddi anlamda vakit kaybına neden olabiliyor. Bunun için hayata geçirilen Resizing, fotoğraflarınızı tarayıcıyı bile terk etmeden boyutlandırmanıza olanak sağlıyor.

Bir Google Chrome eklentisi olan ve tamamen ücretsiz bir şekilde kullanıcıya sunulan Resizing'i kullanmak için bir üyelik oluşturmanız gerekmiyor. Eklentiyi Chrome'un uzantılar sayfasından tarayıcınıza indirdikten sonra bilgisayarınızda bulunan herhangi bir fotoğrafı direkt olarak sisteme yüklüyorsunuz ve nasıl boyutlandırmak istediğinizi seçiyorsunuz. Eğer fotoğrafın genel görüntüsünü kaybetmek istemiyorsanız sadece yükseklik ve genişlik boyutlandırmaları yapabiliyorsunuz. Ancak spesifik bir yükseklik ve genişlik aralığınız varsa Resizing size bu şekilde boyutlandırma imkanı da sunuyor.

Boyutlandırdığınız fotoğrafları jpg, png, webp, bmp ve tiff formatlarında kaydedebiliyorsunuz. Fotoğraf boyutlandırmak için eklentiye tıklayıp (+) işaretinden bir fotoğraf eklemeniz veya fotoğrafı sürükleyip bırakmanız ise yeterli oluyor.

Resizing, mükemmel boyutlandırmalar yapmak istemiyorsanız sizin için yeterli olacaktır. Zira hızı ve sade tasarımı ciddi anlamda kullanıcı dostu. Ancak görselde ufak tefek dahi olsa kalite kaybı yaşamak istemiyorsanız fotoğraf düzenleme uygulamalarından birini kullanmanızı öneririm.

Resizing'i buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.